08.04.2015

08.04.2015

08.04.2015
Jones laat zich inschieten tijdens de warming-up

Brad Jones is normaliter reservekeeper, maar voor de FA Cup mag de Australiër wel keepen. Hier laat hij zich warm schieten door de keeperstrainer. (08-04-2015)
08.04.2015

16.03.2015
Overtreding

Overtreding

Antonio Valencia (l.) wijkt tijdens de FA Cup-wedstrijd tussen Manchester United en Arsenal voor niemand. Ook niet voor Alexis Sánchez. (09-03-2015)
09.03.2015
Cazorla ingesloten

Arsenal-middenvelder Santi Cazorla (tweede van rechts) probeert zich een weg te banen tussen drie spelers van Manchester United. (09-03-2015)
09.03.2015
Coquelin tussen twee man

Met een schaatsbeweging probeert Francis Coquelin (r.) langs Daley Blind (m.) en Ander Herrera (l.) te glippen. (09-03-2015)
09.03.2015
Monreal schiet Arsenal op voorsprong

Met een schot in de korte hoek zet Nacho Monreal Arsenal op een 0-1 voorsprong tegen Manchester United. (09-03-2015)
09.03.2015
Een snelle gelijkmaker

Met een prachtige kopbal trekt Wayne Rooney de stand in het FA Cup-duel tussen Manchester United en Arsenal gelijk: 1-1! (09-03-2015)
09.03.2015
Aubameyang met het laatste zetje

Wayne Rooney viert de 1-1 van Manchester United in de de FA Cup-wedstrijd tegen Arsenal op gepaste wijze. (09-03-2015)
09.03.2015
Teleurgestelde Arsenal-spelers

Na de gelijkmaker van Mancunian Wayne Rooney zoeken de spelers van Arsenal teleurgesteld weer hun positie op het veld. (09-03-2015)
09.03.2015
Welbeck doet het!

Danny Welbeck schiet Arsenal in de tweede helft op een 1-2 voorsprong. De oud-speler van Manchester United profiteert op Old Trafford optimaal van een grote fout van Antonio Valencia. (09-03-2015)
09.03.2015
Vlak voor de 1-2

Eén op één David de Gea faalt Danny Welbeck niet: de spits van Arsenal schiet zijn ploeg op 1-2 in het FA Cup-duel met Manchester united. (09-03-2015)