21.05.2017

10.05.2017

29.01.2017
Aubameyang met het laatste zetje

Pierre-Emerick Aubameyang (r.) geeft het laatste zetje en zet Borussia Dortmund vlak voor rust op 1-1 tegen Real Madrid. (27-09-2016)

Pepe vliegt

Real Madrid-verdediger Pepe vliegt over het been van Paco Alcácer (r.). Doelman Keylor Navas (l.) gaat onder de bal door. (03-01-2016)
03.01.2016
Stijlvolle duik van Keylor Navas

Keylor Navas, doelman van Real Madrid, probeert een inzet van Real Sociedad te stoppen. (30-12-2015)
30.12.2015
Navas trapt

Navas trapt

Keylor Navas trapt de bal naar voren tijdens het competitieduel Real Madrid - Levante. (17-10-2015)
17.10.2015
De handen schudden

05.08.2015

05.08.2015

26.03.2015
Torres scoort zijn tweede

Fernando Torres (l.) schiet de 1-2 achter Real Madrid-doelman Keylor Navas (m.) tijdens het bekerduel Real Madrid - Atlético Madrid. (15-01-2015)
15.01.2015

05.07.2014
Duitsland kan ook missen

Keylor Navas brengt op fraaie wijze redding op de vrije trap van Wesley Sneijder tijdens Nederland - Costa Rica. (5-7-2014)
05.07.2014

05.07.2014

05.07.2014
Geel voor de invaller

Klaas Jan Huntelaar krijgt geel van scheidsrechter Ravshan Irmatov. De spits gaat een luchtduel met de nu liggende Keylor Navas aan. Hij raakt hem daarbij in het gezicht. Giancarlo González (achter) kijkt toe. (5-7-2014)
05.07.2014
Extremis

Extremis

In de extremis komt Griekenland in de achtste finale van het WK toch nog op gelijke hoogte met Costa Rica. Als de blessuretijd begint geeft Sokratis Papastathopoulos (links) doelman Keylor Navas het nakijken: 1-1. (29-6-2014)
29.06.2014

29.06.2014
Griekenland is terug

Sokratis Papastathopoulos brengt Griekenland terug in de achtste finale van het WK. Tegen Costa Rica schiet de verdediger in blessuretijd de 1-1 tegen de touwen. (29-6-2014)