Juichen!

Mike Havenaar juicht na zijn treffer tegen Excelsior. (14-05-2017)
14.05.2017
Belangrijke 0-1

Nasser el Khayati (m.) is de gevierde man bij ADO Den Haag. Met een prachtig afstandsschot zet hij zijn ploeg op 0-1 tegen Sparta Rotterdam. (23-04-2017)
23.04.2017
Juichen!

Juichen!

Nasser el Khayati (m.) en Randy Wolters (r.) vieren het feestje met doelpuntenmaker Mike Havenaar (l.) mee. De Japanse spits heeft ADO zojuist op 1-1 gezet tegen PSV.
15.04.2017
Stevig duel!

Nicolas Isimat-Mirin (l.) gaat het duel met Mike Havenaar (r.) stevig aan. (15-04-2017)
15.04.2017
Juichen!

Juichen!

Mike Havenaar (r.) juicht terwijl Tyronne Ebuehi (m.) bij hem probeert te komen. Darryl Lachman (l.) baalt. (05-04-2017)
05.04.2017

Nasser el Khayati (l.) wordt bejubeld om zijn treffer door Thomas Meißner, Sheraldo Becker, Aaron Meijers, Mike Havenaar en Édouard Duplan (v.l.n.r.). (05-04-2017)
05.04.2017
Havenaar scoort ook

Mike Havenaar maakt de 3-0 voor ADO Den Haag tegen Roda JC. (02-04-2017)
02.04.2017

02.04.2017
Te laat

Te laat

Mike Havenaar (l.) is eerder bij de bal dan NEC-doelman Joris Delle (m.), waardoor de Japanse spits de 1-0 kan inkoppen. (11-03-2017)
11.03.2017
Duits vs. Havenaar

Sander Duits (r.) gaat een luchtduel aan met Mike Havenaar (l.) tijdens het competitieduel Go Ahead Eagles - ADO Den Haag (11-02-2017).
11.02.2017
Voorzet!

Voorzet!

Sergio Rochet (l.) stompt de bal weg voordat Mike Havenaar (r.) kan koppen. De Japanner springt hoger dan Stijn Wuytens (m.). (30-10-2016)
30.10.2016
Juichen!

Juichen!

Mike Havenaar, Édouard Duplan en Sheraldo Becker (v.l.n.r.) vieren het doelpunt van Duplan. (22-10-2016)
22.10.2016
Sprintduel

Sprintduel

Mike Havenaar (l.) en Marcos Gullón (r.) proberen als eerst bij de bal te komen. (22-10-2016)
22.10.2016
Druk op Schöne

Mike Havenaar (l.) probeert het Lasse Schöne (r.) moeilijk te maken in het competitieduel ADO Den Haag - Ajax. (16-10-2016)
16.10.2016

30.09.2016

30.09.2016
St. Juste

St. Juste

Jerry St. Juste (l.) komt hoog met zijn been om Mike Havenaar (r.) van de bal te houden tijdens het duel van sc Heerenveen met ADO Den Haag. (24-09-2016)
24.09.2016
Havenaar troost Meijers

Mike Havenaar (l.) heeft te doen met Aaron Meijers (r.), die halverwege de eerste helft van ADO Den Haag - sc Heerenveen uitvalt met een knieblessure. (24-09-2016)
24.09.2016
Havenaar baalt van de arbiter

Mike Havenaar schreeuwt naar de scheidsrechter, maar krijgt geen vrije trap tijdens ADO Den Haag - sc Heerenveen. (24-09-2016)
24.09.2016
Feest bij ADO

Gervane Kastaneer, Mike Havenaar, Édouard Duplan en Aaron Meijers (v.l.n.r.) vieren de treffer van Havenaar. (28-08-2016)
28.08.2016
Room heerst in de lucht

Eloy Room (m.) plukt de bal uit de lucht, maar loopt daarbij wel ploeggenoot Guram Kashia (l.) omver. Mike Havenaar (r.) kijkt toe. (13-08-2016)
13.08.2016
Havenaar schiet raak

Mike Havenaar schiet zijn eerste doelpunt van het Eredivisieseizoen 2016/2017 raak vanaf de penaltystip tijdens het duel tussen ADO Den Haag en Go Ahead Eagles. (06-08-2016)
06.08.2016
ADO Den Haag komt terug

Kort na de openingstreffer van AZ maakt Tom Beugelsdijk (l.) er met het hoofd 1-1 van tijdens ADO Den Haag - AZ. Mike Havenaar viert het doelpunt mee. (21-04-2016)
21.04.2016
Feestje!

Feestje!

Mike Havenaar (l.) heeft zijn ploeg zojuist op een 1-0 voorsprong gekopt. De Japanner viert het feestje met de man die de assist gaf: Ruben Schaken. (17-04-2016)
17.04.2016
Havenaar scoort

Mike Havenaar (r.) zet ADO Den Haag op een 0-1 voorsprong in de uitwedstrijd tegen Willem II. Doelman Kostas Lamprou (l.) tast mis. (17-04-2016).
17.04.2016
Naar de bal blijven kijken

Mike Havenaar (l.) en Maikel van der Werff (r.) in een fysiek duel om de bal tijdens de wedstrijd tussen Vitesse en ADO Den Haag. (09-04-216)
09.04.2016
Havenaar sterk

Mike Havenaar (m.) houdt in een kopduel zowel Etiënne Reijnen (l.) als Rasmus Lindgren (r.) bezig tijdens ADO Den Haag - FC Groningen. (03-04-2016)
03.04.2016
Havenaar aan de bal

Mike Havenaar (l.) vecht een duel uit met Marcel Appiah (r.) tijdens het competitieduel ADO Den Haag - NEC Nijmegen (20-03-2016).
20.03.2016
Havenaar viert zijn goal

Mike Havenaar van ADO Den Haag kopt een voorzet van Édouard Duplan binnen en zorgt voor de gelijkmaker tegen FC Utrecht. (13-03-2016)
13.03.2016
Havenaar volgt Leeuwin

Mike Havenaar (l.) is in de achtervolging op Ramon Leeuwin. De verdediger van FC Utrecht is geconcentreerd om de bal binnen te houden. (13-03-2016)
13.03.2016
Vroege voorsprong ADO

Thomas Kristensen staat in het midden van de feestvreugde van ADO Den Haag. De middenvelder heeft er na twee minuten voor gezorgd dat zijn team op 1-0 staat tegen FC Twente. (04-03-2016)
04.03.2016
Kristensen belangrijk

Thomas Kristensen (l.) zorgt er binnen twee minuten voor dat ADO Den Haag op voorsprong komt tegen FC Twente. (04-03-2016)
04.03.2016
Voorsprong ADO

Kevin Jansen doet het weer. De middenvelder van ADO Den Haag scoorde al tegen Feyenoord en Roda JC en schiet de bal ook tegen SBV Excelsior tegen de touwen. (14-02-2016)
14.02.2016
Botteghin

Botteghin

Eric Botteghin (r.) geeft onder druk van Mike Havenaar een lange bal tijdens het competitieduel tussen Feyenoord en ADO Den Haag. (31-01-2016)
31.01.2016
Havenaar controleert de bal kundig

ADO Den Haag-aanvaller Mike Havenaar controleert een hoge bal, terwijl hij onder druk wordt gezet door De Graafschap-verdediger Bart Straalman. (27-01-2016)
27.01.2016
Omhaal Van de Pavert

De Graafschap-aanvoerder Ted van de Pavert (l.) met een artistieke omhaal. ADO-aanvaller Mike Havenaar (r.) kijkt verschrikt toe. (27-01-2016)
27.01.2016
TOTW Speelronde 19 Eredivisie

25.01.2016
Mike Havenaar scoort weer

Binnen een paar minuten tijd is de wedstrijd compleet gekanteld. Mike Havenaar maakt eerste de gelijkmaker en even later ook de 2-1 namens ADO Den Haag in het duel met SC Cambuur. (24-01-2016)
24.01.2016
Havenaar wordt ingesloten

Bij een hoge bal krijgt Mike Havenaar (m.) dubbele dekking. Nemanja Gudelj (l.) en Joël Veltman (r.) bewaken de lange spits in het duel tussen ADO Den Haag en Ajax. (17-01-2016)
17.01.2016
Griffiths staat zijn mannetje

Rostyn Griffiths (r.) gaat niet aan de kant voor Mike Havenaar (l.) tijdens de wedstrijd Roda JC - ADO Den Haag. (06-11-2015)
06.11.2015

Mike Havenaar is belangrijk voor ADO Den Haag. Vlak voor rust prikt de spits de 1-1 binnen in het uitduel met Roda JC. (06-11-2015)
06.11.2015
Havenaar juicht

ADO Den Haag-aanvaller Mike Havenaar (r.) heeft zijn ploeg op voorsprong gebracht tegen SC Cambuur. Marvin Peersman (l.) kijkt verslagen toe. (25-10-2015)
25.10.2015
Havenaar vlak voor de 1-0

Mike Havenaar (r.) is eerder bij de bal dan Sander Fischer (l.) en maakt de 1-0 van ADO Den Haag tegen Excelsior. (27-09-2015)
27.09.2015
Samen de 1-0 vieren

Linksback Aaron Meijers (l.) viert samen met doelpuntenmaker Mike Havenaar (r.) de 1-0 van ADO Den Haag tegen SBV Excelsior. (27-09-2015)
27.09.2015
0-1 Havenaar

Mike Havenaar viert de 0-1 tijdens het competitieduel PEC Zwolle - ADO Den Haag. (19-09-2015)
19.09.2015
0-1 ADO

0-1 ADO

ADO Den Haag viert een feestje na het scoren van de 0-1 tijdens het competitieduel PEC Zwolle - ADO Den Haag. (19-09-2015)
19.09.2015
Vreugde en teleurstelling

De spelers van ADO Den Haag vieren vreugdevol het doelpunt van Mike Havenaar. FC Twente baalt. (15-08-2015)
15.08.2015
Havenaar scoort bij zijn debuut

Mike Havenaar (r.) heeft bij zijn debuut voor ADO Den Haag slechts twaalf minuten nodig om tot scoren te komen. Hij prikt op aangeven van Édouard Duplan (l.) de 0-1 binnen tegen FC Twente. (15-08-2015)
15.08.2015
Blije trainer en speler

Henk Fraser (l.) is blij met Mike Havenaar (r.). De trainer geeft zijn spits na afloop van de wedstrijd FC Twente - ADO Den Haag complimenten voor zijn doelpunt en optreden. (07-08-2015)
15.08.2015
Havenaar geconcentreerd

Mike Havenaar kijkt om zich heen tijdens het competitieduel HJK Helsinki - Inter Turku. (21-05-2015)
21.05.2015
Japanse Nederlander in Spanje

Mike Havenaar in het shirt van zijn nieuwe werkgever Córdoba. Hier in de competitiewedstrijd tegen Valencia. (25-09-2014)
25.09.2014
Havenaar in actie

De Nederlandse Japanner Mike Havenaar krijgt in de wedstrijd Valencia CF - Córdoba CF een halfuur speeltijd. (25-09-2014)
25.09.2014
Havenaar in het shirt van Córdoba

Mike Havenaar namens Córdoba in het duel met Valencia in de Primera Division. (09-25-14)
25.09.2014
Ryan Koolwijk

Ryan Koolwijk (l.) vecht om de bal met Mike Havenaar (r.) tijdens Vitesse - NEC. (26-1-2014)
26.01.2014
Mike Havenaar

07.12.2013
Rekik en Havenaar sliden naar de bal

Karim Rekik (r.) en Mike Havenaar (l.) proberen met een uiterste krachtsinspanning de bal te bereiken. (14-03-2014)
07.12.2013

De spits is heel belangrijk voor zijn team door vlak na rust de 1-1 te maken tegen RKC Waalwijk. (23-02-2014)
09.11.2013
Wachten op een kans

Mike Havenaar (l.) wacht geduldig op de bal tijdens de vriendschappelijke interland tussen Japan en Servië. (11-10-2015)
11.10.2013
Čmovš

Čmovš

Pavel Čmovš (r.) in duel met Mike Havenaar (l.) tijdens NEC - Vitesse. (29-9-2013)
30.09.2013
Wat een kans voor Mike Havenaar!

AZ - Vitesse eindigde in 1-1, maar er had in ieder geval één doelpunt meer moeten vallen. Mike Havenaar kreeg na 39 minuten voetbal de ideale kans op de 0-1, maar de spits van Vitesse schoot de bal voor een leeg doel huizenhoog over. Keeper Alvarado Esteban was uit positie na een redding op een schot van Theo Janssen. (01-09-2013)
01.09.2013
Matchwinner Havenaar!

Mike Havenaar maakte het enige doelpunt in de wedstrijd Vitesse - FC Twente. Uit een corner van Theo Janssen wist de lange spits raak te koppen. (25-08-2013)