16.09.2018

02.09.2018

05.07.2017
Aanwijzingen

Roda JC-doelman Benjamin van Leer schreeuwt iets naar zijn teamgenoten tijdens de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. (23-04-2017)
23.04.2017
Becker scoort openingstreffer

Sheraldo Becker schuift al in de eerste minuut de bal onder Benjamin van Leer door. Ard van Peppen komt net te laat en kan een treffer niet voorkomen. (02-04-2017)
02.04.2017
Davy Klaassen schiet raak

Davy Klaassen schiet Ajax op voorsprong tegen Roda JC. Doelman Benjamin van Leer kan het schot niet keren. (05-02-2017)
05.02.2017
Afgekeurde goal!

Benjamin van Leer (r.) ziet de bal achter zich tegen de touwen slaan, maar het doelpunt wordt niet goedgekeurd wegens buitenspel. Willem Janssen (l.) kijkt toe. (17-12-2016)
17.12.2016
Verdedigend werk

Gastón Pereiro (m.) kan niet bij de bal, Benjamin van Leer (r.) stompt simpel weg. (03-12-2016)
03.12.2016
Van Leer kijkt toe

Benjamin van Leer tijdens de wedstrijd FC Twente - Roda JC Kerkrade. (28-10-2016
28.10.2016
Van Duinen

Van Duinen

Mike van Duinen (r.) krijgt namens Excelsior een grote kans, maar stuit op de uitkomende Roda JC-doelman Benjamin van Leer (m.). (16-10-2016)
16.10.2016
Van Leer

Van Leer

Roda JC-doelman Benjamin van Leer torent boven iedereen uit tijdens het duel met NEC Nijmegen. (01-10-2016)
01.10.2016
Van Leer redt

Benjamin van Leer (l.) stopt met zijn vuisten de inzet van Albert Rusnák tijdens de competitiewedstrijd tussen FC Groningen en Roda JC. (19-04-2016)
19.04.2016
Toch nog een goal!

In de blessuretijd is het Eric Botteghin (m.) die volledig vrij wordt gelaten in de zestien. De verdediger van Feyenoord profiteert tegen Roda JC door raak te koppen: 0-1. (03-02-2016)
03.02.2016
Het moment van de 0-1

Eric Botteghin (r.) kan volledig vrijstaand de openingstreffer maken met het hoofd. Benjamin van Leer moet de openingstreffer toestaan in de blessuretijd van het bekerduel Roda JC - Feyenoord. (03-02-2016)
03.02.2016
Fischer torent boven iedereen uit

Sander Fischer (l.) komt het hoogste in de zestien en de verdediger van Excelsior weet doelman Benjamin van Leer dan ook te verschalken met het hoofd. (24-10-2015)
24.10.2015
1-0 Haller

1-0 Haller

Sébastien Haller (#22) kopt de 1-0 tegen de touwen tijdens het competitieduel FC Utrecht - Roda JC Kerkrade. (17-10-2015)
17.10.2015
Van Leer zet het muurtje neer

Roda JC-doelman Benjamin van Leer geeft aanwijzingen aan de spelers die het muurtje moeten vormen bij een vrije trap van SC Cambuur. (03-10-2015)
03.10.2015
Van Leer treurt

Benjamin van Leer moet voor het eerst in de wedstrijd tegen Feyenoord de bal uit het netje halen, nadat Kramer Feyenoord op voorsprong heeft gezet in Kerkrade (20-09-2015)
20.09.2015
Feest in Limburg na het bereiken van promotie

Roda JC promoveert na de winst op NAC Breda naar de Eredivisie. Hierdoor heeft de provincie Limburg weer een ploeg op het hoogste voetbalniveau in Nederland. (31-05-2015)
31.05.2015
Overleg

Overleg

Roda JC gaat in conclaaf na de treffer van Adnane Tighadouini tijdens het play-offduel Roda JC Kerkrade - NAC Breda. (28-05-2015)
28.05.2015
En dat is twee!

Jurgen Mattheij (#12) tikt de 0-2 binnen tijdens het bekerduel Roda JC Kerkrade - Excelsior. (28-01-2015)
28.01.2015
Schaamrood op de kaken na de wedstrijd

Benjamin van Leer (l.) en Henk Dijkhuizen (r.) balen na afloop van de wedstrijd tussen Roda JC en Fortuna Sittard. De Limburgse derby wordt door Fortuna met 1-3 gewonnen. (25-01-2015)