14.02.2015

20.12.2014

28.09.2014
Lucas Piazon viert een treffer voor Eintracht Frankfurt

In de vriendschappelijke wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Inter Milan bejubelt Lucas Piazon zijn treffer namens de Duitse club (10-08-2014).
10.08.2014
Vitesse stevent af op winterkampioenschap

De spelers van Vitesse vieren het doelpunt van Piazon. In eigen huis waren ze met 3-2 te sterk voor NAC. (15-12-2013)
15.12.2013
Lucas Piazon Anouar Hadouir

15.12.2013
Kashia viert doelpunt met Piazon

De Georgiër kopt in de tweede helft de 1-1 tegen de touwen en bezorgt zijn ploeg daarmee een punt in De Kuip.
15.12.2013
Lucas Piazón brengt Vitesse drie punten

Als een ware Houdini wist Vitesse te ontsnappen aan een nederlaag in en tegen Heerenveen. Na 49 minuten keken de Arnhemmers tegen een 2-0 achterstand aan. Vanaf dat moment stond Lucas Piazón op! Met zijn twee doelpunten en één assist nam Vitesse de drie punten mee naar Arnhem. Eindstand: 2-3. (19-10-2013)
23.10.2013
Piazon is Janmaat te slim af

De Braziliaan speelt dit jaar op huurbasis voor Vitesse en is zeer belangrijk voor de Arnhemmers.
07.10.2013
Winnende treffer in Derby

Lucas Piazón(l.) maakte de winnende treffer in de derby NEC - Vitesse. Pas in de slotminuten bracht hij Vitesse op een 2-3 voorsprong en bracht bezorgde Vitesse daarmee de drie punten. De vreugde is ook duidelijk zichtbaar bij Kelvin Leerdam(r.) die zelf de score opende in Nijmegen. (29-09-2013)
29.09.2013
Piazon belangrijk in overwinning Vitesse

Met twee doelpunten was Lucas Piazon(r.) belangrijk voor Vitesse in de 3-0 overwinning op PEC Zwolle. (22-09-2013)