05.08.2015

31.07.2014
Controle

Controle

De Griekse spits Georgios Samaras (links) controleert de bal op de borst tijdens de achtste finale van het WK tegen Costa Rica. Oscar Duarte van Costa Rica kijkt toe. (29-6-2014)
29.06.2014
Wegwezen!

Wegwezen!

Oscar Duarte dupeert Costa Rica. Hij pakt zijn tweede gele kaart in de achtste finale van het WK tegen Griekenland en moet vertrekken. Bij een 1-0 voorsprong met Costa Rica verder met tien man. (29-6-2014)
29.06.2014
Correcte tackle

Engeland wil een penalty maar krijgt deze niet. De bal wordt op een correcte wijze afgepakt tijdens de wedstrijd Costa Rica - Engeland. (24-06-2014)
24.06.2014

24.06.2014
Feestvreugde

Een 1-0 achterstand binnen drie minuten ombuigen. Nadat Campbell Costa Rica al langszij bracht, kopt Óscar Duarte Costa Rica binnen drie minuten naar een voorsprong. (14-6-2014)
14.06.2014
Kopbal Duarte

Nadat Óscar Duarte vijf minuten eerder al dicht bij een doelpunt was, kopt de Costa Ricaan zijn ploeg nu wel naar een voorsprong. (14-6-2014)