Andersen moet ondanks de pijn door

Lucas Andersen (r.) krijgt een flinke trap aan de zijlijn, maar komt wel langs Luis Pedro (l.) en Michael Dingsdag. (19-05-2016)
19.05.2016
Dingsdag moet zich herpakken

Michael Dingsdag baalt flink in het duel met Go Ahead Eagles. NAC Breda komt kort na rust op een 0-1 achterstand tegen de formatie uit Deventer. (11-12-2015)
11.12.2015
Cmiljanić troeft Dingsdag af

Jong PSV-aanvaller Boris Cmiljanić troeft NAC Breda-verdediger Michael Dingsdag af in een onderling duel. (07-12-2015)
07.12.2015
Dingsdag met rood van het veld

Een trieste aftocht voor Michael Dingsdag, die in de laatste paar minuten van de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen een rode kaart krijgt. (22-09-2015)
22.09.2015
Teleurstelling bij Dingsdag

Michael Dingsdag baalt als een stekker na afloop van het competitieduel MVV Maastricht - NAC Breda. (13-09-2015)
13.09.2015
Kerk zet een solo in

Gyrano Kerk (m.) zet een solo in en probeert zowel Michael Dingsdag (l.) als Kenny van der Weg (r.) van zich af te schudden tijdens de wedstrijd Helmond Sport - NAC Breda. (28-08-2015)
28.08.2015
Wachten op de bal

Bert Steltenpool (l.) probeert voor zijn directe tegenstander, Michael Dingsdag (r.), te komen tijdens NAC Breda - FC Volendam. (07-08-2015)
07.08.2015
Dingsdag baalt

Michael Dingsdag baalt na afloop van het competitieduel Grasshoppers - FC Zürich. (21-02-2015)
21.02.2015
Ingesloten

Ingesloten

Michael Dingsdag (r.) en Yoric Ravet (l.) houden Sébastien Corchia bezig tijdens de wedstrijd Grasshoppers Zürich - Lille OSC in de derde voorronde van de Champions League. (30-07-2014)