Duel!

Freek Heerkens (l.) probeert Django Warmerdam (r.) van de bal te zetten. (10-12-2016)
10.12.2016
De schreeuw van Schuurman

Jari Schuurman (r.) geniet intens van zijn eerste doelpunt in dienst van Willem II, wat tevens zijn eerste goal in de Eredivisie is. Tegen Go Ahead Eagles zorgt de huurling voor de 0-1. (25-11-2016)
25.11.2016
Jørgensen in de achtervolging

Freek Heerkens (r.) probeert te ontsnappen aan Nicolai Jørgensen (l.) tijdens het competitieduel Willem II - Feyenoord (02-10-2016).
02.10.2016
Vroege 0-1

Vroege 0-1

Al na drie minuten is het raak voor Willem II, dat in Breda het feestje viert. (19-05-2016)
19.05.2016
Spelers doen beklag

NEC Nijmegen krijgt na twintig minuten spelen een strafschop tegen Willem II. De Tilburgers zijn het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter, die een handsbal zag. (17-01-2016)
17.01.2016
Duel Heerkens en Overgoor

Willem II-speler Freek Heerkens gaat het duel aan met de inkomende SC Cambuur-aanvoerder Sjoerd Overgoor. (06-12-2015)
06.12.2015
Willem II juicht na voorsprong

Willem II is op voorsprong gekomen tegen SC Cambuur door een kopbal van Guus Joppen (m.). Nick van der Velden (l.) en Freek Heerkens (r.) vieren het feestje mee. (06-12-2015)
06.12.2015
En weg!

En weg!

Freek Heerkens (r.) laat Dion Malone achter zich in de wedstrijd ADO Den Haag - Willem II. (08-11-2014)