Danny Welbeck (m.) maakt na langdurig blessureleed tijdens het FA Cup-duel met Preston North End zijn rentree ten koste van Alex Oxlade-Chamberlain (r.).

03.12.2016
Viering van de 1-0

19.10.2016
Neymar snijdt naar binnen

Alex Oxlade-Chamberlain (r.) probeert met zijn handen Neymar (l.) tegen te houden, die in de eerste helft van de wedstrijd Arsenal - FC Barcelona naar binnen probeert te snijden. (23-02-2016)
23.02.2016
Rust bij Iniesta

Andrés Iniesta (m.) blijft rustig terwijl hij onder druk wordt gezet door Alex Oxlade-Chamberlain (l.) en Héctor Bellerín tijdens het Champions League-duel Arsenal - FC Barcelona. (23-02-2016)

Alex Oxlade-Chamberlain na zijn 0-1 tegen Newcastle United

Arsenal pakt de leiding tegen tien man van Newcastle United, via aanvaller Alex Oxlade-Chamberlain (l.). De aanvaller viert zijn doelpunt, maar de treffer komt op naam van Fabricio Coloccini, die de bal achter zijn eigen doelman werkt. (29-08-2015)
29.08.2015

02.08.2015
The Ox viert zijn doelpunt!

Doelpuntenmaker Alex Oxlade-Chamberlain (l.) en Santi Cazorla bejubelen de 1-0 in de strijd om de Community Shield tegen Chelsea. (02-08-2015)
02.08.2015

02.08.2015

18.07.2015

11.01.2015

03.12.2014
Bliksemstart!

Al heel vroeg in de wedstrijd schiet Yaya Sanogo (r.) Arsenal op voorsprong in het Champions League-duel met Borussia Dortmund. Alex Oxlade-Chamberlain (l.) viert de goal met de doelpuntenmaker. (26-11-2014)
26.11.2014

04.11.2014

04.11.2014

27.09.2014

10.08.2014
Alex Oxlade-Chamberlain en Raheem Sterling op de bank

De geblesseerde Alex Oxlade-Chamberlain (l.) en de geschorste Raheem Sterling (l.) kijken toe bij de oefeninterland tussen Engeland en Honduras. (08-06-2014)
07.06.2014

22.03.2014
Bayern München - Arsenal

Alex Oxlade-Chamberlain (r.) hier in duel met Thiago (l.) was tijdens de eerste helft van Bayern München - Arsenal het enige lichtpuntje aan Londense zijde. (11-3-2014)