Spelers NEC vieren klein feestje

Alireza Jahanbakhsh wordt besprongen door teamgenoten en terecht, want hij zorgt er met twee doelpunten voor dat NEC niet op de laatste plaats eindigt in de Eredivisie. (06-05-2014)
03.05.2014
Spelers N.E.C. uitzinnig van vreugde na doelpunt.

Bij rust stonden de Nijmegenaren nog met 0-2 achter, maar door een fantastische tweede helft wint N.E.C. alsnog met 4-3. (14-12-2013)
14.12.2013
Druiven zuur bij NEC na nieuwe nederlaag

Victor Palsson en Christoph Hemlein krijgen een nieuwe tik met de 2-1 nederlaag tegen Cambuur Leeuwarden (23-11-2013)
24.11.2013
Wachten op de eerste overwinning

Het kwam tot een puntendeling in de wedstrijd NAC - NEC (1-1). Beide ploegen wachten na speelronde 5 nog steeds op hun eerste overwinning van het seizoen 2013-2014. Doelpuntenmaker Palsson(l.) brengt NEC op gelijke hoogte. (30-08-2013)
30.08.2013
Lurling brengt NAC op voorsprong

Anthony Lurling(l.) maakte de openingstreffer in de wedstrijd tegen NEC. Op de foto proberen Palsson(m.) en Breuer(r.) hem ervan te weerhouden. (13-04-2013)