Frustratie

Frustratie

21.01.2017
De Gea is happy

David De Gea viert de overwinning na afloop van het competitieduel West Ham United - Manchester United (02-01-2017).
02.01.2017

31.12.2016
De Gea en Herrera

David De Gea (l.) en Ander Herrera (r.) zijn met elkaar in gesprek tijdens een training van Spanje. (08-11-2016)
08.11.2016

17.10.2016

18.09.2016

15.09.2016
De gelijkmaker

Vlak voor rust komt Kroatië op gelijke hoogte met Spanje. Doelman David De Gea (r.) ziet de 1-1 in het doel verdwijnen. (21-06-2016)
21.06.2016
Kalinić met de gelijkmaker

Nikola Kalinić viert zijn doelpunt tegen Spanje. De Kroaat maakt vlak voor rust de gelijkmaker. (21-06-2016)
21.06.2016
De Gea

De Gea

David de Gea ontkent tijdens een persconferentie van Spanje betrokken te zijn geweest bij een zedenzaak, zoals in de Spaanse media wordt gemeld. (10-06-2016)
10.06.2016

De Spaanse doelman David de Gea ontkent tijdens een persconferentie mogelijke betrokkenheid bij een zedenzaak. (10-06-2016)
10.06.2016

10.06.2016

06.06.2016

06.06.2016
Casillas en De Gea tijdens training

Iker Caillas en de eerste doelman van de Spaanse ploeg David de Gea training in aanloop van het Europees Kampioesschap.
06.06.2016
Eremetaal voor Louis

Louis van Gaal pakt zijn eerste prijs als trainer van Manchester United. In de verlenging verslaat zijn ploeg Crystal Palace in de finale van de FA Cup. Van Gaal houdt onder toeziend oog van onder andere De Gea (l.) en Bobby Charlton de beker omhoog. (21-05-2016)
21.05.2016

17.05.2016
Coutinho

Coutinho

Liverpool-middenvelder Philippe Coutinho geeft Manchester United-doelman het nakijken met een bekeken stiftbal in het onderlinge Europa League-duel. (17-03-2016)
17.03.2016

13.03.2016

06.03.2016
Spaanse vriendschap

Landgenoten Bojan Krkić (l.) en David De Gea (r.) verlaten samen het veld van Old Trafford na de klinkende zege van Manchester United op Stoke City. (02-02-2016)
02.02.2016
Viering van de 1-0

17.01.2016
Vrolijke bankzitter

De Gea is, ondanks het feit dat hij op de bank zit, vrolijk voor de oefeninterland tegen Engeland. (13-11-2015)
13.11.2015

03.11.2015
Frustratie bij De Gea

Manchester United-doelman David De Gea baalt tijdens het competitieduel Arsenal - Manchester United. (04-10-2015)

De Gea

David de Gea trapt als doelman van Manchester United de bal uit tijdens het competitieduel met Chelsea. (18-04-2015).
18.04.2015
Doelpunt tegen

Manchester United-goalie David de Gea (r.) baalt na een doelpunt van Manchester City. (12-04-2015)
12.04.2015

04.04.2015
Klaassen verschalkt De Gea

David De Gea, doelman van Spanje, moet vissen als Davy Klaassen Oranje op een 2-0 voorsprong zet. (31-03-2015)
31.03.2015
Ontlading

Ontlading

David de Gea laat zich gaan na een doelpunt van Manchester United tegen Tottenham Hotspur. (15-03-2015).
15.03.2015

04.03.2015

08.02.2015
Onbegrip bij De Gea

Doelman David de Gea vraagt zich af wat er allemaal gebeurt tijdens Aston Villa - Manchester United. (20-12-2014)
20.12.2014
Foto van de Week: Super De Gea

Manchester United-doelman David de Gea kan juichen tijdens het competitieduel Manchester United - Liverpool. Voetbal.com Foto van de Week. (14-12-2014)