Pasveer

Remko Pasveer staat tijdens het duel van PSV met Vitesse op doel. (29-10-2016)
29.10.2016
Pasveer onder de lat

PSV-doelman Remko Pasveer maakt speelminuten tijdens het bekerduel PSV - Roda JC Kerkrade (21-09-2016).
21.09.2016
Doelpunt voor FC Utrecht

Remko Pasveer duikt, maar ziet de bal achter zich in het doel verdwijnen. Bart Ramselaar heeft zijn ploeg zojuist op een 0-1 voorsprong gezet in Eindhoven. (04-02-2016)
04.02.2016
Pasveer verlaat het veld

Het is einde wedstrijd voor Remko Pasveer, die in de eerste helft van de bekerwedstrijd tussen Heracles Almelo en PSV het veld na een rode kaart moet verlaten. (16-12-2015)
16.12.2015
Einde wedstrijd voor Pasveer

Doelman Remko Pasveer (l.) wordt van het veld gestuurd door scheidsrechter Björn Kuipers (r.), ondanks de protesten van Jeffrey Bruma en Nicolas Isimat-Mirin. De keeper haalde in de eerste helft van het bekerduel tussen Heracles Almelo en PSV de doorgebroken Oussama Tannane onderuit. (16-12-2015)
16.12.2015
Voorbereiding

Marcel Ritzmaier, Luuk de Jong en Remko Pasveer (v.l.n.r.) tijdens een training van PSV in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. (06-07-2015)
06.07.2015
Tweede keeper in actie

Nu de titel binnen is in Eindhoven, krijgt tweede doelman Remko Pasveer een plek onder de lat bij PSV. Hier coacht hij zijn medespelers in het duel met Excelsior. (25-04-2015)
25.04.2015
Remko Pasveer in PSV-shirt

Remko Pasveer bij de portretfoto's die aan het begin van het nieuwe seizoen gemaakt worden.
04.08.2014
Heracles Almelo-doelman Remko Pasveer

Remko Pasveer namens Heracles Almelo in actie tijdens de derby tegen FC Twente (3-1).
17.01.2014
Leerdam zet Vitesse op voorsprong

Kelvin Leerdam zette zijn nieuwe club Vitesse op voorsprong tegen Heracles Almelo (4-8-2013)