22.12.2017

12.12.2017

14.10.2017
Teleurstelling bij Ajax

De spelers van Ajax druipen teleurgesteld het veld van het Cambuurstadion af na de 2-1 nederlaag in het bekertoernooi. (15-12-2016)
15.12.2016

Diederik Boer plukt de bal voordat Benito Raman gevaarlijk kan worden. Mitchell Dijks (l.) was meegelopen. (08-12-2016)
08.12.2016
Vangbal

Vangbal

Diederik Boer klemt de bal tijdens een training van Ajax. (08-09-2016)
08.09.2016
Boer houdt de nul

Diederik Boer gaat de goede kant op en keert de strafschop van Erik Schouten (r.). Hierdoor blijft het 2-0 bij Jong Ajax - FC Volendam. (21-12-2015)
21.12.2015
Gustafson schiet een grote kans over

Simon Gustafson en Diederik Boer zullen met weinig plezier aan deze foto terugdenken. De Feyenoorder mist hier een grote kans, terwijl Boer direct na dit moment geblesseerd raakt. (28-10-2015)
28.10.2015
Boer keept

Boer keept

Diederik Boer staat tijdens het competitieduel Heracles Almelo - Ajax onder de lat bij de Amsterdammers. (17-10-2015)
17.10.2015
Makkie voor Boer

Diederik Boer heeft het relatief rustig tijdens Heracles Almelo - Ajax. De tweede goalie van Ajax staat op doel omdat Jasper Cillessen geblesseerd is. (17-10-2015)
17.10.2015
Diederik Boer houdt zijn doel schoon

Tegen De Graafschap speelt Diederik Boer zijn eerste officiële minuten van dit seizoen. De AFC Ajax-speler houdt de nul en mede daardoor wint Ajax met 2-0. (24-09-2015)
23.09.2015
Schöne en Boer druipen af

Schöne en Boer druipen af na de nederlaag van Ajax in Dordrecht. (17-5-2015)
17.05.2015
De bal uit het net halen

Al na vier minuten spelen mag Diederik Boer de bal uit het net vissen. FC Emmen komt op De Toekomst met 0-1 voor tegen Jong Ajax. (13-04-2015)
13.04.2015
Balen

Balen

Ajax-doelman Diederik Boer baalt na weer een tegendoelpunt van Vitesse tijdens de achtste finale van de KNVB beker. (18-12-2014).
18.12.2014
Redding is nodig

William de Boer (l.) test naamgenoot Diederik Boer in de wedstrijd SV Urk - Ajax. (28-10-2014)
28.10.2014
Tweede officiële wedstrijd

Diederik Boer komt het veld op voor de wedstrijd SV Urk - Ajax in de KNVB Beker. Het is zijn tweede officiële wedstrijd in het shirt van Ajax. (28-10-2014)
28.10.2014
Tijd voor een goede pot voetbal (kijken)

Diederik Boer gaat er maar eens goed voor zitten. De goalie is geen eerste keeper meer en mag toekijken hoe zijn nieuwe werkgever het doet tegen 'zijn' PEC Zwolle in de competitie. (05-10-2014)
05.10.2014
Lekker rustig

Diederik Boer heeft niet veel te doen tijdens zijn officiële debuut voor Ajax. De doelman maakt zijn eerste minuten in de KNVB Beker, maar JOS Watergraafsmeer kan weinig uitrichten tegen Ajax. (24-09-2014)
24.09.2014
Warm worden in de ArenA

Diederik Boer tijdens zijn eerste warming-up in het shirt van Ajax. (13-09-2014)
13.09.2014
Diederik Boer

Diederik Boer schreeuwt naar zijn spelers dat ze niet moeten verslappen in duel met FC Dordrecht (16-08-2014)
16.08.2014

Doelman Diederik Boer bedankt het publiek van PEC Zwolle tijdens de uitwedstrijd bij FC Twente. (3-5-2014)
03.05.2014
Boer in hogere sferen naar bekerwinst

Diederik Boer is in hogere sferen nadat hij met PEC Zwolle de bekerfinale heeft gewonnen ten koste van Ajax. (20-4-2014)
20.04.2014

Kolbeinn Sighthorsson (r.) verschalkt Diderik Boer (l.) en opent de score in de wedstrijd Ajax - PEC Zwolle. De spits wist na 7 wedstrijden eindelijk weer eens te scoren.(10-3-2013)