Vroege domper in Griekenland

Stefanos Athanasiadis (l.) kan al heel vroeg in de wedstrijd tegen Ajax met een glimlach richting zijn medespelers lopen. De Griekse spits kopt binnen vier minuten de 1-0 binnen. (03-08-2016)
03.08.2016
Druk op de verdediging

Nick Viergever (l.) krijgt tijdens PAOK Saloniki - Ajax geen kans om op te bouwen van Djalma (r.). (03-08-2016)
03.08.2016
Beentjes terugtrekken

Yevhen Shakhov (l.) en Nemanja Gudelj (r.) gaan aarzelend een duel op het middenveld aan. (03-08-2016)
03.08.2016
Noodrem van Westermann

Heiko Westermann (r.) kan net op tijd ingrijpen als Yevhen Shakhov (l.) denkt een weg naar het Ajax-doel te hebben gevonden. (03-08-2016)
03.08.2016
Vanaf elf meter

Vlak voor rust mag Davy Klaassen de stand bij PAOK Saloniki - Ajax in de derde voorronde van de Champions League naar 1-1 tillen vanaf de strafschopstip. (03-08-2016)
03.08.2016
Zeer grote ontlading

De vreugde is immens nadat Davy Klaassen (l.) Ajax op een 1-2 voorsprong schiet in de slotfase van het duel met PAOK Saloniki. De aanvoerder springt met medespelers het publiek in. (03-08-2016)