Hummels in actie

Mats Hummels tijdens de Duitse topper tussen Bayern München en RB Leipzig. (21-12-2016)
21.12.2016
Doelpuntenmaker en aangever

Doelpuntenmaker Xabi Alonso (l.) viert samen met aangever Thiago (r.) de 2-0 van Bayern München tegen RB Leipzig. (21-12-2016)
21.12.2016
Score verdubbeld

Halverwege de eerste helft zet Xabi Alonso Bayern München op 2-0 tegen RB Leipzig. (21-12-2016)
21.12.2016
Tackle van achteren

Emil Forsberg (r.) zet een tackle in op de achillespees van Bayern München-aanvoerder Philipp Lahm. De scheidsrechter is onberispelijk en stuurt de speler van RB Leipzig met een directe rode kaart van het veld. (21-12-2016)
21.12.2016
Bayern op 3-0

Robert Lewandowski (l.) benut de strafschop en zet Bayern München vlak voor het einde van de eerste helft op 3-0 tegen RB Leipzig. (21-12-2016)
21.12.2016
De beslissing

Vlak voor rust beslist Bayern München de topper tegen RB Leipzig. De Duitse grootmacht komt op 3-0 tegen de Bundesliga-verrassing, die sinds de rode kaart van Emil Forsberg met tien man speelt. (21-12-2016)