Voorwaarts

Voorwaarts

Marcel Ritzmaier (l.) zoekt naar een aanvallende oplossing tijdens de wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Groningen. (22-04-2017)
22.04.2017
Suk ervandoor

Joey Suk (l.) ontdoet zich tijdens de eerste helft van e wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Groningen van Ruben Jenssen (r.) en sprint naar voren. (22-04-2017)
22.04.2017
Wegruimen

Wegruimen

Go Ahead Eagles-verdediger Sander Fischer (r.) ziet Mimoun Mahi (l.) in rap tempo naderen en speelt de bal voor de voeten weg van de FC Groningen-aanvaller. (22-04-2017)
22.04.2017
Nu wél raak

Nu wél raak

De nummer 14 van FC Groningen, Mimoun Mahi, scoort nu wel. Nadat hij eerder de paal raakte tegen Go Ahead Eagles, zet hij zijn team na 37 minuten spelen op een 0-1 voorsprong. (22-04-2017)
22.04.2017
Een flinke domper

Elvis Manu baalt, want zijn Go Ahead Eagles is zojuist op een 0-1 achterstand gekomen tegen FC Groningen. (22-04-2017)
22.04.2017
Geen gehoor

Geen gehoor

Mimoun Mahi vraagt tijdens de wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Groningen om een vrije trap, maar krijgt 'm niet van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. (22-04-2017)
22.04.2017
Balen!

Balen!

Elvis Manu stapt teleurgesteld van het veld na de nederlaag tegen FC Groningen. (22-04-2017)