Snel op voorsprong

Paco van Moorsel zet Sparta Rotterdam al na acht minuten spelen op een 1-0 voorsprong tegen FC Groningen, zijn oude club. (19-02-2017)
19.02.2017
Zwakke start

FC Groningen-trainer Ernest Faber ziet dat zijn ploeg slap aan het uitduel met Sparta Rotterdam is begonnen. Zijn ploeg kijkt binnen tien minuten spelen tegen een 0-1 achterstand aan. (09-02-2017)
19.02.2017
Daar is ook de 2-0

Tien minuten na het openingsdoelpunt is het weer raak voor Sparta Rotterdam. Het is Calero die de thuisploeg op een 2-0 voorsprong zet tegen FC Groningen. (19-02-2017)
19.02.2017
Duel om de bal

Juninho Bacuna (r.) probeert tijdens de wedstrijd Sparta Rotterdam - FC Groningen de bal weg te tikken bij Calero (l.). (19-02-2017)
19.02.2017
Larsen onder druk

Martin Pušić (r.) zet tijdens de eerste helft van de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Groningen verdediger Kasper Larsen (l.) onder druk. (19-02-2017)
19.02.2017
Einde wedstrijd voor Bacuna

Aan het begin van de tweede helft van de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Groningen wordt Juninho Bacuna (l.) voor een grove charge van het veld gestuurd. (19-02-2017)