Einde wedstrijd voor Tshimanga

De wedstrijd is nog maar net begonnen, maar Katuku Tshimanga moet de strijd al staken. De verdediger van Willem II komt in botsing met AZ-spits Wout Weghorst en loopt een hoofdblessure op. (19-02-2017)
19.02.2017
Sterk aan de bal

Obbi Oularé (l.) houdt zijn lichaam tussen de bal en Ridgeciano Haps (r.) en houdt daarmee balbezit tijdens de wedstrijd Willem II - AZ. (19-02-2017)
19.02.2017
Kaats van Weghorst

Darryl Lachman (r.) kan niet voorkomen dat Wout Weghorst (l.) de bal naar een medespeler kaatst tijdens de wedstrijd Willem II - AZ. (19-02-2017)
19.02.2017
Rienstra is weg

Elmo Lieftink (l.) kan Ben Rienstra (r.) niet meer bijhouden tijdens de wedstrijd Willem II - AZ. (19-02-2017)
19.02.2017
Wegdraaien

Wegdraaien

Anouar Kali (r.) probeert tijdens de wedstrijd AZ - Willem II Dabney dos Santos (l.) van zich af te schudden. (19-02-2017)
19.02.2017
AZ op voorsprong

Twintig minuten voor tijd komt AZ op voorsprong tegen Willem II. Bel Hassani (l.) en Wout Weghorst (r.) vieren de 0-1. (19-02-2017)
19.02.2017
Falkenburg doet het

Invaller Erik Falkenburg zorgt ervoor dat Willem II een punt overhoudt aan het duel met AZ door in de blessuretijd de 1-1 te maken. (19-02-2017)
19.02.2017
Balende Krul

Met een grimas loopt Tim Krul van het veld in Tilburg. Hij tast in de slotfase mis, waardoor Willem II een punt pakte via een 1-1 gelijkspel. (19-02-2017)