Mühren baalt

Robert Mühren kan zijn ogen niet geloven tijdens het competitieduel AZ Alkmaar - Feyenoord (11-12-2016).
11.12.2016
Feyenoord snel op 0-2

De spelers van Feyenoord mogen na twintig minuten spelen voor de tweede keer juichen, want zij komen door een doelpunt van Jan-Arie van der Heijden (t.v.l.) op 0-2. (11-12-2016)
11.12.2016
Teleurstelling bij AZ

Joris van Overeem (l.), Stijn Wuytens (m.) en Derrick Luckassen (r.) balen, want AZ staat al vroeg in de wedstrijd met 0-2 achter tegen Feyenoord. (11-12-2016)
11.12.2016
Eerste doelpunt

Jan-Arie van der Heijden (l.) zet Feyenoord op 0-2 tegen AZ en maakt zijn eerste doelpunt in dienst van de Rotterdammers. (11-12-2016)
11.12.2016
Wegdraaien

Wegdraaien

Muamer Tanković (r.) probeert weg te draaien bij Jens Toornstra (m.) tijdens AZ - Feyenoord. (11-12-2016)
11.12.2016
Moedeloos

Moedeloos

John van den Brom ziet dat zijn AZ in de openingsfase van de wedstrijd compleet wordt overlopen door Feyenoord. (11-12-2016)
11.12.2016
Loon naar werken

Hij was de aangever bij de eerste twee doelpunten, ditmaal is Nicolai Jørgensen het eindstation van de Feyenoord-aanval. De Deense spits zet zijn ploeg vlak voor rust op 0-3 tegen AZ. (11-12-2016)