Kanon

Kanon

Wilfried Kanon tijdens de wedstrijd van ADO Den Haag tegen sc Heerenveen. (24-09-2016)
24.09.2016
Heerenveen

Heerenveen

De spelers van sc Heerenveen lopen tevreden terug naar de eigen helft nadat het op voorsprong is gekomen tegen ADO Den Haag. (24-09-2016)
24.09.2016
Reza

Reza

Reza Ghoochannejhad probeert zijn teamgenoten van sc Heerenveen aan te sturen tegen ADO Den Haag. (24-09-2016)
24.09.2016
Ernestas Šetkus

ADO Den Haag-doelman Ernestas Šetkus geeft zijn teamgenoten aanwijzingen tijdens het duel met sc Heerenveen. (24-09-2016)
24.09.2016
St. Juste

St. Juste

Jerry St. Juste (l.) komt hoog met zijn been om Mike Havenaar (r.) van de bal te houden tijdens het duel van sc Heerenveen met ADO Den Haag. (24-09-2016)
24.09.2016
Becker

Becker

Sheraldo Becker (r.) probeert langs Pelle van Amersfoort te versnellen tijdens het duel van ADO Den Haag met sc Heerenveen. (24-09-2016)
24.09.2016
Kritische trainer

Heerenveen-trainer Jurgen Streppel heeft alle reden om blij te zijn, want zijn team leidt met 0-2 tegen ADO Den Haag. Toch lijkt de coach van de Friezen niet helemaal tevreden. (24-09-2016)
24.09.2016
Havenaar troost Meijers

Mike Havenaar (l.) heeft te doen met Aaron Meijers (r.), die halverwege de eerste helft van ADO Den Haag - sc Heerenveen uitvalt met een knieblessure. (24-09-2016)
24.09.2016
Havenaar baalt van de arbiter

Mike Havenaar schreeuwt naar de scheidsrechter, maar krijgt geen vrije trap tijdens ADO Den Haag - sc Heerenveen. (24-09-2016)