ADO-supporters gooien knuffels!

In de twaalfde minuut van de wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag gooiden fans van ADO knuffels naar kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis, welke in het vak onder de uitsupporters zaten. (11-09-2016)
11.09.2016
Botteghin troeft Becker af

Feyenoord-verdediger Eric Botteghin (l.) troeft ADO Den Haag-aanvaller Sheraldo Becker (r.) af in een sprint duel. Becker maakt tegen Feyenoord zijn debuut voor de Hagenezen. (11-09-2016)
11.09.2016
Van der Heijden attent

Jan-Arie van der Heijden (m.) is attent en speelt de bal weg voor de voeten van ADO Den Haag-verdediger Tommy Beugelsdijk (r.), die alleen maar kan toekijken. Op de achtergrond kijkt Lucas Woudenberg (l.). (11-09-2016)
11.09.2016
Kuyt en El Ahmadi vieren feest

Dirk Kuyt (l.) heeft zojuist zijn Feyenoord op een 1-0 voorsprong gezet tegen ADO Den Haag. Karim El Ahmadi (r.) vliegt zijn aanvoerder om de nek. (11-09-2016)
11.09.2016
Toornstra stopt Duplan

Éduoard Duplan (l.), de aanvaller van ADO Den Haag, probeert langs de inglijdende Jens Toornstra (r.) te snellen, maar Toornstra is de aanvaller te snel af. (11-09-2016)
11.09.2016
Teleurstelling

De teleurstelling druipt van het gezicht van ADO Den Haag-doelman Ernestas Šetkus af. De goalie heeft zojuist twee doelpunten moeten incasseren binnen een paar minuten. (11-09-2016)
11.09.2016
Kuyt balt zijn vuist

Dirk Kuyt balt zijn vuist richting de Feyenoord-aanhang en is blij met de 2-0 voorsprong. Op de rug gezien loopt doelpuntenmaker Nicolai Jørgensen terug naar de middellijn (11-09-2016)
11.09.2016
Bijtertje Toornstra

Jens Toornstra (r.) vecht een duel uit met Gervane Kastaneer (l.) tijdens het competitieduel Feyenoord - ADO Den Haag (11-09-2016).
11.09.2016
Šetkus bij ADO

Ernestas Šetkus maakt zich klaar voor de competitiewedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag (11-09-2016).
11.09.2016
Meijers in actie

Aaron Meijers in De Kuip tijdens Feyenoord - ADO Den Haag. (11-09-2016)
11.09.2016
Vilhena bij Feyenoord

Tonny Vilhena gaat diep tijdens het competitieduel Feyenoord - ADO Den Haag (11-09-2016).
11.09.2016
Natte haren Berghuis

Het haar van Steven Berghuis danst tijdens het competitieduel Feyenoord - ADO Den Haag (11-09-2016).
11.09.2016
De zege is binnen

Rick Karsdorp geeft vlak voor tijd een assist op Karim El Ahmadi, die de beslissende 3-1 maakt bij Feyenoord - ADO Den Haag. (11-09-2016)
11.09.2016
Opwarmen

Opwarmen

Justin Bijlow doet samen met de andere doelmannen van Feyenoord de warming-up ter voorbereiding op het duel met ADO Den Haag. (11-09-2016)