Mikail Rosheuvel (l.) probeert Ajax-verdediger Kenny Tete (r.) eruit te sprinten. De rechtsback laat zich echter niet zomaar passeren. (13-08-2016)
Traoré baalt

Bertrand Traoré is teleurgesteld nadat hij een kans mist tegen Roda JC bij zijn debuut. (13-08-2016)
13.08.2016
Sánchez en Cillessen

Tijdens het basisdebuut van Davinson Sánchez (l.) overlegt de Colombiaan met zijn doelman Jasper Cillessen (r.) in de wedstrijd tegen Roda JC. (13-08-2016)
13.08.2016
Ajax juicht!

De Amsterdammers hebben zojuist gescoord. Mitchell Dijks, Kasper Dolberg, Davy Klaassen en Daley Sinkgraven (v.l.n.r.) vieren het feestje. (13-08-2016)
13.08.2016
Auassar schuift binnen

Adil Auassar wordt vrij voor de goal gezet en schuift van dichtbij de gelijkmaker binnen tegen Ajax. (13-08-2016)
13.08.2016

De aanvaller uit Burkina Faso zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie van Ajax. (13-08-2016)
13.08.2016
Rake kopbal!

Kasper Dolberg (m.) kopt van dichtbij raak als Davy Klaassen hem een voorzet geeft. De Deense aanvaller zorgt daarmee voor de voorsprong binnen een paar minuten. (13-08-2016)
13.08.2016
Teleurstelling

Davy Klaassen baalt van het 2-2 gelijkspel van Ajax tegen Roda JC. (13-08-2016)
13.08.2016
Balende Cillessen

Jasper Cillessen loopt teleurgesteld van het veld na de wedstrijd tegen Roda JC. Ajax verspeelt al in de tweede wedstrijd van het seizoen punten, de ploeg uit Kerkrade komt in de laatste minuut naast Ajax: 2-2. (13-08-2016)