Feest na de 2-1

Rasmus Lindgren (l.) heeft zijn ploeg zojuist op een 2-1 voorsprong gezet tegen Heracles Almelo in de heenwedstrijd van het tweeluik. Alexander Sørloth juicht met zijn aanvoerder mee. (12-05-2016)
12.05.2016
Tackle

Tackle

Thomas Bruns (l.) glijdt Oussama Idrissi onderuit tijdens het play-off-duel FC Groningen - Heracles Almelo voor Europees voetbal. (12-05-2016)
12.05.2016
Vroege voorsprong

Hans Hateboer (l.) kopt raak en zet FC Groningen in de eerste play-offwedstrijd tegen Heracles Almelo al snel op 1-0. (12-05-2016)
12.05.2016
Verrassende gelijkmaker

Wout Weghorst zet Heracles Almelo vlak voor rust op 1-1 tegen FC Groningen. Het is een verrassende gelijkmaker, want de Groningers heersten in de eerste helft. (12-05-2016)
12.05.2016
Stegeman schreeuwt

Heracles Almelo-trainer John Stegeman probeert zijn spelers goed te positioneren nadat zijn ploeg op een 1-0 achterstand is gekomen tegen FC Groningen. (12-05-2016)
12.05.2016
Veel bezoek, maar toch lege plekken

Er zijn flink wat lege plekken in de Euroborg tijdens de belangrijke play-offwedstrijd van FC Groningen tegen Heracles Almelo. (12-05-2016)
12.05.2016
Feestje bij Heracles

Wout Weghorst (l.) heeft zojuist de gelijkmaker tegen Heracles gescoord. Aanvoerder Mark Jan Fleddures (m.) en Jaroslav Navratil vieren het feestje met de spits mee. (12-05-2016)