Het Koninklijk echtpaar bezoekt de wedstrijd Australië - Nederland (18-6-2014)

Net op tijd

Jasper Cillessen grist de bal voor de voeten van Mathew Leckie weg. (18-6-2014)
18.06.2014
De knallende gelijkmaker

Nog geen minuut na de openingstreffer van Arjen Robben knalt Tim Cahill de 1-1 achter Jasper Cillessen. (18-6-2014)
18.06.2014
Agüero erlangs

Arjen Robben is op dreef en sprint de hele helft van Australië over. Aan het einde verschalkt hij de goalie en zet Nederland zo op 0-1. (18-6-2014)
18.06.2014
Zacht maar dodelijk

Arjen Robben raakt de bal niet heel goed, maar de bal is goed genoeg geplaatst om doelman Mathew Ryan te verschalken. (18-6-2014)
18.06.2014
Knallen maar

Robin van Persie haalt hard uit en treft doel. De spits maakt de 2-2 tegen Australië. Wesley Sneijder kijkt toe. (18-6-2014)
18.06.2014
Raak of niet?

Ja hoor, Mile Jedinak scoort vanaf elf meter de 2-1 tegen Nederland. (18-6-2014)
18.06.2014
De verlosser uit Eindhoven?

Memphis Depay waagt een poging van afstand en zet zowaar het Nederlands elftal op een 2-3 voorsprong tegen Australië. (18-6-2014)
18.06.2014
Pech voor BMI

Bruno Martins Indi moet met de brancard van het veld nadat hij verkeerd terecht kwam na een duel met Tim Cahill. (18-6-2014)
18.06.2014
Hands van Janmaat

De verdediger van Feyenoord krijgt de bal tegen de arm, maar die hangt naast het lichaam. Er wordt toch een penalty gegeven. (16-8-2014)
18.06.2014
Een handdruk tussen sterren

Tim Cahill en Arjen Robben geven elkaar een respectvolle handdruk. De Nederlander gaat er met de winst vandoor. (18-6-2014)
18.06.2014
Een gouden debuut

Memphis Depay haalt van ruim twintig meter uit en scoort de 2-3 tegen Australië. De aanvaller van PSV wordt hiermee de jongste doelpuntenmaker voor Oranje op het WK. (18-6-2014)