Deze supporter van Zwitserland is klaar voor het WK-duel met Ecuador. (15-6-2014).
15.06.2014

15.06.2014
Gevecht op het middenveld

Stocker (m.) vecht een duel uit met Gruezo (l.) van Ecuador in de openingsfase van de wedstrijd tegen Zwitserland op het WK 2014 in Brazilië. (15-6-2014).
15.06.2014
De lange benen van Caicedo

Caicedo probeert met een uiterste inspanning om een verloren bal terug te veroveren. De spits maakt een scherpe indruk tijdens het duel met Zwitserland op het WK 2014 in Brazilië. (15-6-2014).
15.06.2014
Goede sfeer in het stadion

Het stadion mag dan wel niet uitverkocht zijn, maar de sfeer onder de supporters die er wel zijn zit er goed in. Fans van Ecuador en Zwitserland zijn enthousiast tijdens het WK-duel. (15-6-2014).
15.06.2014
Inler wurmt zich door de verdediging

Gökhan Inler (Zwitserland) ontdoet zich van Enner Valencia (m.) en Christian Noboa (r.). Inler probeert uit de fysieke duels te blijven tijdens het duel met Ecuador op het WK in Brazilië. (15-6-2014).
15.06.2014

15.06.2014
Valencia zet Ecuador op voorsprong tegen Zwitserland

Enner Valencia komt boven de verdediging van Zwitserland uit en kopt Ecuador op voorsprong. Daarmee scoort hij het eerste doelpunt van Ecuador op het WK in Brazilië. (15-6-2014).
15.06.2014
Benaglio is kansloos

Zwitserland-doelman Diego Benaglio kan het doelpunt van Enner Valencia niet voorkomen. Daarmee kijkt Zwitserland in de eerste helft van het WK-duel met Ecuador tegen een achterstand aan. (15-6-2014).
15.06.2014
Ecuador vier feest

De spelers van Ecuador vieren het doelpunt van Enner Valencia. Xherdan Shaqiri staat te balen op de achtergrond. Hij had zich een ander begin van het WK in Brazilië voorgesteld. (15-6-2014).
15.06.2014
Hitzfeld baalt

Ottmar Hitzfeld baalt nadat hij Ecuador op voorsprong heeft zien komen tegen zijn ploeg. Hitzfeld speelt met Zwitserland het eerste WK-duel tegen Ecuador. (15-6-2014).
15.06.2014
Caicedo omringt door verdedigers

Felipe Caicedo krijgt weinig ruimte van de Zwitserse verdediging. Drie man is te veel voor de aanvaller van Ecuador tijdens het eerste groepsduel op het WK 2014. (15-6-2014).
15.06.2014
 Lichtsteiner steekt zijn been uit

Lichtsteiner speelde een ongelukkige eerste wedstrijd tijdens het WK in Brazilië. De rechtsback probeert hier Jefferson Montero van Ecuador van de bal te zetten. De aanvaller was een plaag voor de verdediging van Zwitserland. (15-6-2014).
15.06.2014
Zwitserland scherp uit de kleedkamer

De spelers van Zwitserland kwamen scherp uit de kleedkamer tijdens hun eerste duel op het WK in Brazilië. Een minuut na de theepauze stond tegen Ecuador (2-1 winst) de gelijkmaker op het scorebord. (15-6-2014).
15.06.2014
Matchwinner Haris Seferovic

Haris Seferovic was zondag de gevierde man bij Zwitserland. Tijdens het eerste WK-duel met Ecuador schoot hij de winnende 2-1 binnen. Dat deed Seferovic diep in de blessuretijd. (15-6-2014).
15.06.2014
De grote held

Haris Seferovic kan voorlopig niet stuk bij de fans van Zwitserland. Tijdens het WK in Brazilië verzorgde hij tegen Ecuador het winnende doelpunt. Dat deed hij in de blessuretijd. (15-6-2014).