Uruguayaanse fan heeft er zin in

Het duel met Costa Rica kan niet snel genoeg beginnen voor deze Uruguayaanse fan. (14-6-2014)
14.06.2014
Ster op de bank

Sterspeler Luis Suarez (r) is niet op tijd hersteld van zijn knie-operatie en kijkt de wedstrijd tegen Costa Rica vanaf de bank. (14-6-2014)
14.06.2014
Rodríguez drie verdedigers te slim af

Uruguayaan Cristián Rodríguez stuurt drie spelers van Costa Rica het bos in en ontsnapt richting het doel van Costa Rica. (14-6-2014)
14.06.2014
Stuani en Díaz strijden om de bal

Christian Stuani (l) en Júnior Díaz in gevecht om de bal tijdens Uruguay-Costa Rica. (14-6-2014)
14.06.2014
Fanatieke aanhang Uruguay

De fanatieke aanhang van Uruguay vermaakt zich wel tijdens de wedstrijd Uruguay-Costa Rica. (14-6-2014)
14.06.2014
Campbell schermt de bal af

Costa Ricaan Joel Campbell (r) gooit zijn lichaam in de strijd en houdt Martín Cáceres (l) van de bal af. (14-6-2014)
14.06.2014
Volksliederen

De spelers van Uruguay en Costa Rica staan klaar voor de volksliederen in het stadion Castelão. (14-6-2014)
14.06.2014

14.06.2014

14.06.2014

14.06.2014
Koud kunstje Cavani

Edinson Cavani heeft geen enkele moeite met de strafschop en schiet Uruguay naar een 1-0 voorsprong tegen Costa Rica. (14-6-2014)
14.06.2014
Costa Ricanen snappen niets van strafschop

De spelers van Costa Rica snappen niets van de gegeven strafschop en vliegen massaal richting de Duitse scheidsrechter Dr. Felix Brych om hun ongenoegen kenbaar te maken. (14-6-2014)
14.06.2014
Cavani knalt Uruguay naar 1-0

Edinson Cavani in hogere sferen nadat hij Uruguay op voorsprong heeft gezet vanaf elf meter. (14-6-2014)
14.06.2014
Forlán wordt naar de grond gewerkt

Costa Ricaan Yeltsin Tejeda (l) heeft het lastig tegen Uruguay en ziet geen andere oplossing dan Diego Forlán (r) met een harde tackle neer te halen. (14-6-2014)
14.06.2014
Cavani in extase

Edinson Cavani springt een gat in de lucht naar zijn benutte strafschop. (14-6-2014)
14.06.2014
Tejeda is Arévalo te snel af

Yeltsin Tejedo heeft geen enkele moeite met Egidio Arévalo en snelt voorbij de Uruguayaan. (14-6-2014)
14.06.2014

14.06.2014

14.06.2014
Campbell viert zijn feestje

Joel Campbell is in de wolken na zijn gelijkmaker. De smaakmaker van van Costa Rica was onhoudbaar voor de Uruguayaanse defensie. (14-6-2014)
14.06.2014
Campbell met de gelijkmaker

Joel Campbell poeiert de bal tegen de touwen en brengt Costa Rica langszij. (14-6-2014)
14.06.2014
Feestvreugde

Een 1-0 achterstand binnen drie minuten ombuigen. Nadat Campbell Costa Rica al langszij bracht, kopt Óscar Duarte Costa Rica binnen drie minuten naar een voorsprong. (14-6-2014)
14.06.2014
Kopbal Duarte

Nadat Óscar Duarte vijf minuten eerder al dicht bij een doelpunt was, kopt de Costa Ricaan zijn ploeg nu wel naar een voorsprong. (14-6-2014)