Luuk de Jong (r.) wil de bal letterlijk voor de neus van Oussama Tannane wegtikken, maar de speler van Heracles Almelo is eerder bij de bal. (16-12-2015)
Bal op de borst

Thomas Bruns (l.) is in duel met Andrés Guardado (r.) en neemt de bal op de borst aan tijdens Heracles Almelo - PSV. (16-12-2015)
16.12.2015
PSV komt terug

PSV knokt zich terug in de wedstrijd. Met een rake vrije trap tekent Jürgen Locadia (l.) voor de 1-1 tegen Heracles Almelo. (16-12-2015)
16.12.2015
Heracles komt op voorsprong

Met een prachtige pegel zorgt Illiass Bel Hassani (l.) ervoor dat Heracles Almelo in het bekerduel met PSV op een 1-0 voorsprong komt. (16-12-2015)
16.12.2015
Pasveer verlaat het veld

Het is einde wedstrijd voor Remko Pasveer, die in de eerste helft van de bekerwedstrijd tussen Heracles Almelo en PSV het veld na een rode kaart moet verlaten. (16-12-2015)
16.12.2015
Einde wedstrijd voor Pasveer

Doelman Remko Pasveer (l.) wordt van het veld gestuurd door scheidsrechter Björn Kuipers (r.), ondanks de protesten van Jeffrey Bruma en Nicolas Isimat-Mirin. De keeper haalde in de eerste helft van het bekerduel tussen Heracles Almelo en PSV de doorgebroken Oussama Tannane onderuit. (16-12-2015)
16.12.2015
Terugkeer van Jozefzoon

Een mooi moment voor Florian Jozefzoon (r.). De aanvaller van PSV keert in het bekerduel met PSV terug van een blessure die hem bijna een jaar aan de kant hield. (16-12-2015)
16.12.2015
Weghorst kan wel door de grond zakken

Vlak voor tijd gaat Heracles Almelo in het bekertoernooi alsnog de boot in. PSV maakt de late 2-3 in Overijssel en Wout Weghorst beseft dat het afgelopen is. (16-12-2015)
16.12.2015
Weghorst snapt er niks van tijdens het duel met PSV

Wout Weghorst kijkt de scheidsrechter vol verbazing aan. De lange spits denkt dat hij een vrije trap krijgt, maar de arbiter beslist anders. (16-12-2015)