Ontlading

Ontlading

De ontlading is groot bij de trainer en spelers van FC Utrecht na de overwinning tegen FC Groningen in de derde ronde van de KNVB beker. (29-10-2015)
29.10.2015
Sliding naar de bal

Lorenzo Burnet (l.) probeert met een sliding de bal voor de voeten van Sean Klaiber (r.) weg te tikken tijdens de bekerwedstrijd FC Utrecht - FC Groningen. (28-10-2015)
28.10.2015
De bal afschermen

Met zijn arm houdt Lorenzo Burnet (r.) Bart Ramselaar (l.) tegen tijdens het bekerduel FC Utrecht - FC Groningen. (28-10-2015)
28.10.2015
Ramselaar de gevierde man

Ze staan nog nauwelijks een minuut op het veld, maar de spelers van FC Utrecht staan in het bekerduel met FC Groningen al op een 1-0 voorsprong. Het is Bart Ramselaar (m,l.) die de score heeft geopend. (28-10-2015)
28.10.2015
De blik van Van de Looi

Erwin van de Looi is langs de kant hard aan het denken tijdens de bekerwedstrijd FC Utrecht - FC Groningen. (28-10-2015)
28.10.2015
Slechts 43 seconden!

Bart Ramselaar opent binnen een minuut spelen de score namens FC Utrecht tijdens het bekerduel met FC Groningen. (28-10-2015)
28.10.2015
De Leeuw met de gelijkmaker

FC Utrecht kwam al snel op voorsprong tegen FC Groningen, maar de bekerhouder komt na iets meer dan een halfuur spelen terug in de wedstrijd. Het is Michael de Leeuw (m.) die voor de gelijkmaker tekent. (28-10-2015)
28.10.2015
Ten Hag langs de lijn

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag geeft zijn ploeg aanwijzigingen tijdens het bekerduel FC Utrecht - FC Groningen. (28-10-2015)
28.10.2015
Het ererondje van FC Utrecht

Sébastien Haller (m.) bedankt het publiek van FC Utrecht na de bekeroverwinning op FC Groningen. (28-10-2015)