Pardo wordt goed verdedigd

Felipe Pardo (l.) wordt tijdens het Champions League-duel tussen Bayern München en Olympiakos goed verdedigd door Thomas Müller (m.) en Arturo Vidal (r.). (24-11-2015)
24.11.2015
Snelle voorsprong

Douglas Costa (l.) zet Bayern München al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong tegen Olympiakos. (24-11-2015)
24.11.2015
Pep zoals al altijd is

Zoals altijd is Pep Guardiola tijdens de wedstrijd Bayern München - Olympiakos druk bezig om aanwijzingen aan zijn spelers te geven. (24-11-2015)
24.11.2015
Belangrijk trio

Robert Lewandowski (l.), Thomas Müller (m.) en Arjen Robben (r.) van Bayern München bestoken de verdediging van Olympiakos met aanvallen. Hier vieren ze de 2-0, die al na zestien minuten spelen valt. (24-11-2015)
24.11.2015
Müller scoort

Na twintig minuten spelen zet Thomas Müller de 3-0 op het scorebord. Bayern München heeft geen kind aan Olympiakos. (24-11-2015)