Basisopstelling tegen Bulgarije

Bovenste rij v.l.n.r: Jeroen Zoet, Matthijs de Ligt, Bas Dost, Bruno Martins Indi, Kevin Strootman en Quincy Promes. Onderste rij v.l.n.r: Rick Karsdorp, Davy Klaassen, Arjen Robben, Georginio Wijnaldum en Daley Blind. (25-03-2017)
25.03.2017
Vroege domper

Al na vijf minuten verslikt Matthijs de Ligt (m.) zich in een lange bal, waarna Spas Delev (l.) Jeroen Zoet (r.) verschalkt voor de 1-0 in het duel Bulgarije - Nederland. (25-03-2017)
25.03.2017
Geslagen positie

Matthijs de Ligt (l.) ligt verslagen op de grond. Hij gaat bij zijn debuut onder een lange bal door, waardoor Spas Delev (r.) kan scoren. (25-03-2017)
25.03.2017
Ongeloof

Ongeloof

Georginio Wijnaldum (l.) kan het simpelweg niet geloven. Na vijf minuten staat Oranje al op achterstand tegen Bulgarije. (25-03-2017)
25.03.2017
Twee keer vissen

Binnen twintig minuten wordt Oranje-doelman Jeroen Zoet (l.) twee keer geklopt in de interland tegen Bulgarije. Nooit eerder kreeg Nederland zo snel twee doelpunten te verwerken in een competitief duel. (25-03-2017)
25.03.2017
Druk op het leer

Davy Klaassen (r.) moet onder druk van Strahil Popov (l.) snel handelen met de bal aan de voet. (25-03-2017)
25.03.2017
Naar het gras

Arjen Robben (l.) wordt uit de wedstrijd gespeeld met harde overtredingen. De aanvoerder van Oranje kan tegen Bulgarije niet in zijn spel komen. (25-03-2017)
25.03.2017
Ingrepen

Ingrepen

Het begin van Oranje is dramatisch tegen Bulgarije, dus probeert bondscoach Danny Blind (l.) zijn spelers extra aan te sturen. V.l.n.r: Davy Klaassen, Arjen Robben en Rick Karsdorp. (25-03-2017)
25.03.2017
Teleurstelling op de bank

Danny Blind (m.) ziet dat de Oranje-spelers er niet in slagen om de 2-0 achterstand tegen Bulgarije om te buigen. (25-03-2017)
25.03.2017
Verontschuldigingen

Arjen Robben (m.) biedt zijn excuses aan na de beschamende 2-0 nederlaag van het Nederlands elftal tegen Bulgarije. (25-03-2017)
25.03.2017
Eerder bij de bal

Nikolay Mihaylov (r.) let goed op en is tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd Bulgarije - Nederland eerder bij de bal dan Bas Dost (l.). (25-03-2017)
25.03.2017
Dribbel naar voren

Daley Blind dribbelt met de bal naar voren tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd Bulgarije - Nederland. (25-03-2017)
25.03.2017
Teleurstellende blik

Met een naar gevoel bekijkt Danny Blind de interland Bulgarije - Nederland. Na twintig minuten kijkt hij al tegen een 2-0 achterstand aan, terwijl het voetbal allesbehalve goed is. (25-03-2017)
25.03.2017
Oud-teamgenoten

Kevin Strootman (r.) vecht een duel uit met Stanislav Manolev (m.). De twee voetbalden nog samen bij PSV. (25-03-2017)
25.03.2017
Wesley Sneijder baalt

Wesley Sneijder buigt het hoofd na de nederlaag tegen Bulgarije (2-0). (25-03-2017)