Milec stoomt op

Martin Milec (r.) kapt naar binnen en probeert Lorenzo Burnet van zich af te schudden tijdens FC Groningen - Roda JC. (19-04-2016)
19.04.2016
Hateboer verdedigt

Hans Hateboer (r.) probeert Kristoffer Peterson af te stoppen tijdens de wedstrijd FC Groningen - Roda JC. (19-04-2016)
19.04.2016
Van Leer redt

Benjamin van Leer (l.) stopt met zijn vuisten de inzet van Albert Rusnák tijdens de competitiewedstrijd tussen FC Groningen en Roda JC. (19-04-2016)
19.04.2016
Geen 0-1

Geen 0-1

Tomi Jurić verzuimt om vlak voor rust Roda JC op een 0-1 voorsprong te zetten op bezoek bij FC Groningen. (19-04-2016)
19.04.2016
Jurić afgestopt

Rasmus Lindgren (r.) slaagt erin om de bal voor de voeten van Tomi Jurić weg te tikken tijdens de Eredivisie-wedstrijd FC Groningen - Roda JC. (19-04-2016)
19.04.2016
Groningen op voorsprong

FC Groningen komt halverwege de tweede helft op een 1-0 voorsprong tegen Roda JC. De spelers vieren gezamenlijk het doelpunt van Albert Rusnák. (19-04-2016)
19.04.2016
Teleurstelling

Tom Van Hyfte verlaat teleurgesteld het veld van de Euroborg na de 1-0 nederlaag van Roda JC tegen FC Groningen. (19-04-2016)