Poepon wendbaar

Rydell Poepon (l.) draait tijdens de competitiewedstrijd PEC Zwolle - Roda JC weg bij verdediger Thomas Lam (r.). (08-04-2016)
08.04.2016
Ontevreden trainer

Ron Jans is allesbehalve tevreden over het spel dat zijn PEC Zwolle in de eerste helft vertoond tegen Roda JC. (08-04-2016)
08.04.2016
Aanwijzingen

Darije Kalezić geeft zijn Roda JC aanwijzingen tijdens het uitduel met PEC Zwolle. (08-04-2016)
08.04.2016
Ogenschijnlijk zware blessure

De trieste aftocht van Henk Dijkhuizen. De verdediger van Roda JC verstapt zich tijdens de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle en moet met een brancard van het veld worden gedragen. (08-04-2016)
08.04.2016
Buitenom

Buitenom

Kristoffer Peterson (r.) tikt de bal langs Bram van Polen (l.) tijdens de competitiewedstrijd PEC Zwolle - Roda JC. (08-04-2016)
08.04.2016
Gullón met de 0-1

Uit een corner van Jordy Buijs zorgt Marcos Gullón (r.) met zijn eerste Eredivisie-treffer voor de 0-1 van Roda JC op bezoek bij PEC Zwolle. (08-04-2016)
08.04.2016
Menig maakt gelijk

Queensy Menig maakt een kleine vijf minuten na rust de 1-1 namens PEC Zwolle in het thuisduel met Roda JC. (08-04-2016)
08.04.2016
PEC Zwolle op voorsprong

Met een droge knal zorgt Ouasim Bouy (r.) ervoor dat PEC Zwolle tegen Roda JC op een 2-1 voorsprong komt. Hij viert zijn goal met de andere doelpuntenmaker, Queensy Menig (l.). (08-04-2016)