Arne Slot (l.) en Marcel Keizer (r.) betreden het veld van De Kuip. (06-03-2016)
Lange bal vanuit het middenveld

Sander van de Streek (l.) verlegt onder druk van Rick Karsdorp het spel naar voren. (06-03-2016)
06.03.2016
Boodschap van de trouwe fans

Een deel van de harde supporterskern van Feyenoord blijft de eerste elf minuten uit het tribunevak tijdens Feyenoord - SC Cambuur. De fans komen in de twaalfde minuut, symbolisch voor de twaalfde man, het vak in met een boodschap richting het bestuur: wanbeleid! (06-03-2016)
06.03.2016
Elia schreeuwt het uit

Eljero Elia heeft in de openingsfase van de wedstrijd Feyenoord - SC Cambuur veel pijn. (06-03-2016)
06.03.2016
Aanvoerder Bakker komt te laat

Erik Bakker (l.) probeert druk te zetten op Michiel Kramer, maar die is op tijd met zijn pass breed. (06-03-2016)
06.03.2016
Toornstra het goudhaantje

Jens Toornstra heeft een brede glimlach op het gezicht, nadat hij Feyenoord op een 1-0 voorsprong zet tegen SC Cambuur. (06-03-2016)
06.03.2016
Opnieuw feest in Rotterdam

Michiel Kramer (l.), Dirk Kuyt (m.) en Karim El Ahmadi komen bij elkaar om het doelpunt van Feyenoord tegen SC Cambuur te vieren. (06-03-2016)
06.03.2016
Barto heeft SC Cambuur zojuist op 1-1 gebracht

Martijn Barto scoort in De Kuip de gelijkmaker. Uit de kluts is hij er als de kippen bij om de bal binnen te tikken. (06-03-2016)