Vroege voorsprong ADO

Thomas Kristensen staat in het midden van de feestvreugde van ADO Den Haag. De middenvelder heeft er na twee minuten voor gezorgd dat zijn team op 1-0 staat tegen FC Twente. (04-03-2016)
04.03.2016
Kristensen belangrijk

Thomas Kristensen (l.) zorgt er binnen twee minuten voor dat ADO Den Haag op voorsprong komt tegen FC Twente. (04-03-2016)
04.03.2016
Cabral erlangs

Jerson Cabral (r.) probeert tijdens de wedstrijd ADO Den Haag - FC Twente Tyronne Ebuehi (l.) langs de zijlijn te passeren. (04-03-2016)
04.03.2016
Geen goede start

Hakim Ziyech ziet dat zijn FC Twente het heel lastig heeft op bezoek bij ADO Den Haag. De Tukkers staan met 1-0 achter en mogen van geluk spreken dat de thuisploeg niet vaker heeft gescoord. (04-03-2016)
04.03.2016
Terugkoppen

Terugkoppen

Tom Beugelsdijk (l.) neemt geen enkel risico en besluit tijdens wedstrijd ADO Den Haag - FC Twente de bal terug te koppen naar zijn doelman. (04-03-2016)
04.03.2016
Strafschop ADO

Kevin Blom geeft ADO Den Haag een strafschop nadat FC Twente-verdediger Bruno Uvini hands maakt. Timothy Derijck zorgt even later voor de 2-0. (04-03-2016)
04.03.2016
Weinig hoop bij Hake

René Hake staat moedeloos langs de zijlijn tijdens de wedstrijd ADO Den Haag - FC Twente. De Tukkers komen al vroeg op achterstand en Hake ziet dat zijn formatie dit niet meer recht kan zetten. (04-03-2016)