Snelle voorsprong

Sébastian Haller (r.) opent al vroeg in de wedstrijd de score bij FC Utrecht - Feyenoord. Hij viert zijn doelpunt met Nacer Barazite (l.). (28-02-2016)
28.02.2016
Complimenten van Gio

Tonny Vilhena (l.) schiet in de eerste helft van FC Utrecht - Feyenoord de 1-1 tegen de touwen. De middenvelder zoekt meteen na zijn doelpunt trainer Giovanni van Bronckhorst (r.) op. (28-02-2016)
28.02.2016
Geen doelpunt

Nacer Barazite slaagt er aan het einde van de eerste helft van de wedstrijd FC Utrecht - Feyenoord niet in om de 2-1 tegen de touwen te schieten. (28-02-2016)
28.02.2016
Feyenoord juicht

Dirk Kuyt (r.) zorgt er op slag van rust voor dat Feyenoord op een 1-2 voorsprong komt bij FC Utrecht. De aanvoerder van de Rotterdammers dankt aangever Tonny Vilhena (m.). (28-02-2016)