Juichen!

Juichen!

Een juichende Davy Pröpper nadat hij PSV op een 1-0 voorsprong heeft gezet in de derde minuut van het duel met Heracles. (20-02-2016)
20.02.2016
Feest bij PSV

Al vroeg in de wedstrijd komt PSV op voorsprong tijdens het duel met Heracles. (20-02-2016)
20.02.2016
PSV scoort weer eens vanaf elf meter

Gastón Pereiro schiet raak vanaf de penaltystip tijdens het duel met Heracles Almelo. (20-02-2016)
20.02.2016
Alles voor de bal

Jetro Willems (r.) en Gonzalo vechten tijdens PSV - Heracles Almelo om de bal, die omhoog schiet na een inspeelpass. (20-12-2016)
20.02.2016
Pereiro kijkt toe

Gastón Pereiro wacht geduldig totdat hij de bal krijgt aangespeeld tijdens de wedstrijd PSV - Heracles Almelo. (20-02-2016)
20.02.2016
Aanwijzingen

Jeffrey Bruma geeft zijn teamgenoten aanwijzingen tijdens de wedstrijd PSV - Heracles Almelo. (20-02-2016)
20.02.2016
Na de wedstrijd

Davy Pröpper (l.) en Florian Jozefzoon (r.) zijn tevreden over het resultaat tegen Heracles Almelo. PSV wint met 2-0 in het Philips Stadion. (20-02-2016)
20.02.2016
Blessure bij Drost

Doelman Bram Castro neemt een kijkje bij Wout Droste, die geblesseerd op de grond ligt. De verdediger moet het speelveld bij PSV - Heracles Almelo al in de eerste helft verlaten. (20-02-2016)
20.02.2016
Raak vanaf elf meter

Gastón Pereiro (m.) weet al voordat de bal het net raakt dat hij PSV op een 2-0 voorsprong heeft gezet tegen Heracles Almelo. De aanvaller benut vlak voor rust een penalty. (20-02-2016)