Topscorer Santos zit op de bank bij NEC

Ernest Faber houdt Christian Santos de eerste helft op de bank, maar brengt hem in de tweede helft toch het veld in. (07-02-2016)
07.02.2016
Peters en Driver vieren gezamenlijk de 1-0

Cas Peters (r.) rent naar Andrew Driver (l.) toe om de 1-0 te vieren. Driver heeft zijn ploeg op voorsprong gezet in de eerste helft. (07-02-2016)
07.02.2016
Driver zet De Graafschap op voorsprong

De Graafschap is de underdog in het duel met NEC, maar toch is het Andrew Driver die de thuisploeg op een 1-0 voorsprong zet. (07-02-2016)
07.02.2016
Ongeloof en blijdschap

Ted van de Pavert en Hidde Jurjus (l.) kunnen het niet geloven. Marcel Ritzmaier (r.) maakt een kwartier voor tijd alsnog gelijk tegen De Graafschap. (07-02-2016)
07.02.2016
Op volle snelheid

Todd Kane zet een sprint in tijdens de wedstrijd De Graafschap - NEC. (07-02-2016)
07.02.2016
Dumić maakt zich sterk

Dario Dumić (r.) is tijdens de wedstrijd De Graafschap - NEC Nijmegen in een sprintduel verwikkeld met Cas Peters (l.). (07-02-2016)
07.02.2016
Pechvogel Rayhi

Op het moment dat de wedstrijd De Graafschap - NEC Nijmegen vijf minuten oud is, moet Mohamed Rayhi het veld al verlaten. De aanvaller is in botsing gekomen met Robin Pröpper en moet de strijd met een bebloede mond staken. (07-02-2016)