Even stil voor het duel

Voor de wedstrijd tegen Roda JC neemt ADO Den Haag een minuut stilte in acht, na het overlijden van Paul Beyersbergen, oud-commissaris van de club. (06-02-2016)
06.02.2016
Mijn bal!

Mijn bal!

Ruben Schaken (l.) wurmt zich letterlijk voor Ard van Peppen tijdens de competitiewedstrijd ADO Den Haag - Roda JC. (06-02-2016)
06.02.2016
Plezier bij ADO Den Haag

Kevin Jansen (r.) is één en al lach samen met Gianni Zuiverloon na zijn openingstreffer tegen Roda JC. (06-02-2016)
06.02.2016
Zhukov met de handen in de zij

Georgiy Zhukov baalt flink nadat ADO Den Haag op een 1-0 voorsprong is gekomen tegen zijn Roda JC. (06-02-2016)
06.02.2016
Simpel kopduel

Mike van Duinen (l.) komt hoger dan Gianni Zuiverloon tijdens de wedstrijd ADO Den Haag - Roda JC. Van Duinen speelde jaren in het shirt van de thuisploeg, maar komt nu uit voor Roda JC. (06-02-2016)
06.02.2016
Van Hyfte doet het voor Roda JC

Tom Van Hyfte profiteert van een fout achterin bij ADO Den Haag en zet Roda JC vlak voor rust op 1-1. De middenvelder van de Limburgse formatie schreeuwt het uit. (06-02-2016)