Ngombo

Ngombo

Roda JC-speler Maecky Ngombo viert na afloop van de wedstrijd tegen Ajax zijn gelijkmaker in de blessuretijd. (31-01-2016)
31.01.2016
Veltman

Veltman

Joël Veltman vecht namens Ajax een duel uit met Roda JC-spits Rydell Poepon. (31-01-2016)
31.01.2016
Gelijkmaker

Gelijkmaker

Maecky Ngombo kopt namens Roda JC in de blessuretijd de 2-2 in het doel tegen Ajax. (31-01-2016)
31.01.2016
De bal ligt los

Uğur İnceman (r.) zet druk op Arkadiusz Milik, die wat moeite heeft met de bal. (31-01-2016)
31.01.2016
Overtreding of niet?

Ricardo van Rhijn (r.) kegelt Kristoffer Peterson onderuit tijdens Roda JC - Ajax, maar de rechtsback claimt onschuldig te zijn. (31-01-2016)
31.01.2016
Duel op het middenveld

Riechedly Bazoer (r.) probeert te ontsnappen aan Uğur İnceman, terwijl Nemanja Gudelj (l.) en Tom Van Hyfte toekijken. (31-01-2016)
31.01.2016
Blijdschap bij Milik

Arkadiusz Milik (m.) schreeuwt het uit als hij Ajax op een 0-1 voorsprong heeft gezet tegen Roda JC. De Pool kopt een corner binnen. (31-01-2016)
31.01.2016
Pure blijdschap

Anwar El Ghazi geniet van het moment na zijn 0-2. Met een bekeken schot scoort de aanvaller van Ajax de tweede goal tegen Roda JC. (31-01-2016)
31.01.2016
Vreugde onder elkaar

Anwar El Ghazi (m.) laat zich horen na zijn 0-2 tegen Roda JC, terwijl Ricardo van Rhijn (l.) en Daley Sinkgraven hem feliciteren. (31-01-2016)