Net niet

Net niet

Willem II-aanvaller Nick van der Velden (l.) probeert de bal mee te nemen, maar daar slaagt hij niet in. Daardoor kan NEC'er Joey Sleegers (r.) overnemen. (17-01-2016)
17.01.2016
Strijden op het middenveld

Janio Bikel (l.) gaat tijdens de competitiewedstrijd NEC Nijmegen - Willem II het duel aan met Funsu Ojo (r.). (17-01-2016)
17.01.2016
Spelers doen beklag

NEC Nijmegen krijgt na twintig minuten spelen een strafschop tegen Willem II. De Tilburgers zijn het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter, die een handsbal zag. (17-01-2016)
17.01.2016
Santos maakt 'm

Vanaf de strafschopstip zet Christian Santos NEC Nijmegen op een 1-0 voorsprong tegen Willem II. (17-01-2016)
17.01.2016
Ojo maakt zich sterk

Funsu Ojo (r.) wint de slag op het middenveld en schudt in de tweede helft van de wedstrijd NEC Nijmegen - Willem II Christian Santos (l.) van zich af. (17-01-2016)
17.01.2016
Kawaya loopt zich warm

Andy Kawaya, die gehuurd wordt van RSC Anderlecht, maakt zich op voor zijn debuut voor Willem II. Trainer Jurgen Streppel gunt de aanvaller wat speelminuten tegen NEC Nijmegen. (17-01-2016)