Een debutant bij Heerenveen

De Zweed Arber Zeneli (r.) maakt tijdens het Eredivisie-duel PEC Zwolle - sc Heerenveen zijn debuut voor de Friezen. (16-01-2016)
16.01.2016
PEC Zwolle verdubbelt de voorsprong

Na twintig minuten spelen komt PEC Zwolle op een 2-0 voorsprong tegen sc Heerenveen. Het is verdediger Bram van Polen (l.) die het doelpunt maakt. (16-01-2016)
16.01.2016
Van den Berg krijgt rood

Het is na vijftig minuten spelen einde wedstrijd voor Joey van den Berg (l.), die van scheidsrechter Martin van den Kerkhof een rode kaart krijgt na een overtreding op Kingsley Ehizibue. (16-01-2016)
16.01.2016
Vooruit kijken onder druk

Jerry St. Juste (r.) let niet op de bal en ook niet op Wout Brama tijdens de competitiewedstrijd PEC Zwolle - sc Heerenveen. St. Juste kijkt alleen naar een oplossing. (16-01-2016)
16.01.2016
Van den Berg klaagt

Terwijl Martin van den Kerkhof (r.) op zijn fluitje blaast tijdens de wedstrijd PEC Zwolle - sc Heerenveen, trekt Joey van den Berg (l.) zijn beslissing al in twijfel. (16-01-2016)
16.01.2016
Overleg met de trainer

Aanvoerder Joey van den Berg (l.) voert tijdens de wedstrijd PEC Zwolle - sc Heerenveen overleg met trainer Foppe de Haan (r.). (16-01-2016)