Dijkhuizen zet z'n voet ervoor

Henk Dijkhuizen (l.) zet alles op alles om de bal voor de voeten van Joey van den Berg (r.) weg te tikken tijdens sc Heerenveen - Roda JC. (28-11-2015)
28.11.2015
Van Aken gebruikt zijn handen

Joost van Aken (r.), die pas zijn eerste Eredivisie-minuten van het seizoen maakt, probeert met zijn handen de behendige Daniel De Silva (l.) af te stoppen tijdens sc Heerenveen - Roda JC. (28-11-2015)
28.11.2015
De score wordt verdubbelt

Met een lach op zijn gezicht loopt Luciano Slagveer (r.) weer terug naar de eigen helft. Hij scoorde met een prachtig schot de 2-0 van sc Heerenveen tegen Roda JC. (28-11-2015)
28.11.2015
Heerenveen komt op voorsprong

Mitchell te Vrede (l.) zet sc Heerenveen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong tegen Roda JC. De spits scoort nadat een bal van Caner Çavlan (m.) op de paal eindigt. (28-11-2015)
28.11.2015
Faik is te laat

Hicham Faik (l.) probeert tijdens de Eredivisie-wedstrijd tussen sc Heerenveen en Roda JC Caner Çavlan (r.) af te stoppen, maar daar slaagt de middenvelder niet in. (28-11-2015)
28.11.2015
De bal komt eraan

Ard van Peppen (l.) en Luciano Slagveer (r.) bereiden zich voor op een kopduel tijdens de wedstrijd sc Heerenveen - Roda JC. (28-11-2015)
28.11.2015
De Haan wordt emotioneel

De 72-jarige Foppe de Haan kan zijn emoties even niet in bedwang houden tijdens de persconferentie na de wedstrijd sc Heerenveen - Roda JC. (28-11-2015)