Overleg op hoog niveau

Al vroeg in de wedstrijd legt scheidsrechter Danny Makkelie de wedstrijd SC Cambuur - De Graafschap stil. Fans van de uitclub gooien herhaaldelijk vuurwerk op het veld, waarna Makkelie twijfelt of hij het duel moet staken. (27-11-2015)
27.11.2015
Komt dat schot!

Cas Peters (l.) kan na een fout achterin bij SC Cambuur uithalen in de zestien. Omar el Baad probeert zich nog voor de inzet te werpen, terwijl Vincent Vermeij toekijkt. (27-11-2015)
27.11.2015
Peters maakte een belangrijke

Cas Peters kan al vroeg in de wedstrijd juichen. De aanvaller van De Graafschap maakt na zeven minuten de openingstreffer tegen SC Cambuur en viert dat uiteraard. (27-11-2015)
27.11.2015
Ook de 0-2 valt!

V.l.n.r: Ted van de Pavert, Wessel Dammers, Vincent Vermeij, Bart Straalman en Leonard Nienhuis. Doelpuntenmaker Straalman kan zijn geluk niet op. Hij scoort zijn eerste goal in de Eredivisie, maar nog belangrijker, hij zet De Graafschap op 0-2 tegen SC Cambuur. (27-11-2015)
27.11.2015
Mooi, maar onnodig

Al vroeg in de wedstrijd SC Cambuur - De Graafschap wordt er vuurwerk op het veld gegooid. (27-11-2015)
27.11.2015

Het uitvak van het Cambuur Stadion zit stampvol voor de degradatiekraker SC Cambuur - De Graafschap. De fans van de Superboeren steunen hun club met een mooi gebaar. (27-11-2015)
27.11.2015
SC Cambuur doet wat terug

Sjoerd Overgoor (m.) is de gevierde man, hij maakt er vlak voor rust 1-2 van tegen De Graafschap. Wessel Dammers (r.) feliciteert zijn aanvoerder. (27-11-2015)
27.11.2015
Hard tegen hard

Wessel Dammers (r.) en Vincent Vermeij (m.) gaan een stevig luchtduel aan, terwijl Erik Bakker toekijkt. (27-11-2015)
27.11.2015
Tarfi het goudhaantje

V.l.n.r: Kristopher Vida, Bryan Smeets, Erik Quekel en Karim Tarfi. Laatstgenoemde staat in de spotlights in Friesland, aangezien hij vlak voor tijd met een rake vrije trap de winnende treffer maakt tegen SC Cambuur. (27-11-2015)
27.11.2015
Keeper op bezoek

Hidde Jurjus (m.) kan onder toeziend oog van collega-doelman Harm Zeinstra de bal vangen tijdens SC Cambuur - De Graafschap. (27-11-2015)