El Hamdaoui draait weg

AZ-aanvaller Mounir El Hamdaoui draait weg bij zijn tegenstander Kelvin Leerdam in het duel tussen Vitesse en AZ. (08-11-2015)
08.11.2015

Vitesse-middenvelder Valeri Qazaishvili (r) is AZ-verdediger Derrick Luckassen (l) de baas en gaat er met de bal vandoor. (08-11-2015)
08.11.2015
Gouweleeuw wordt onder druk gezet

AZ-aanvoerder Jeffrey Gouweleeuw wordt op eigen helft onder druk gezet door Vitesse-aanvaller Dominic Solanke, maar blijft rustig. (08-11-2015)
08.11.2015
Ed Janssen toont rood aan Nakamba

Scheidsrechter Ed Janssen deelt een rode kaart uit aan Vitesse-middenvelder Marvelous Nakamba. De felle middenvelder kreeg in de eerste helft al zijn tweede geel te zien en mag inrukken in het duel tegen AZ. (08-11-2015)
08.11.2015
Vincent Janssen juicht na zijn goal

AZ-aanvaller Vincent Janssen heeft zijn ploeg zojuist op 0-1 voorsprong gebracht tegen Vitesse. Joris van Overeem (l.) juicht met hem mee. (08-11-2015)
08.11.2015
Henriksen viert de 2-0

Markus Henriksen heeft zijn AZ op 0-2 voorsprong gebracht tegen Vitessse en viert zijn goal. (08-11-2015)
08.11.2015
Rood Nakamba

Marvelous Nakamba moet met rood van het veld tijdens het competitieduel Vitesse - AZ Alkmaar. (08-11-2015)
08.11.2015
Flankspeler in actie

Alireza Jahanbakhsh maakt zich aan de zijkant op voor een actie. De speler van AZ is weer volledig fit en krijgt zijn kansen in de uitwedstrijd tegen Vitesse. (08-11-2015)