Van Hyfte opent de score

Na elf minuten spelen maakt Tom Van Hyfte (r.) de 1-0 van Roda JC in het thuisduel met ADO Den Haag. De Belg scoort na een scherpe voorzet van Edwin Gyasi. (06-11-2015)
06.11.2015
Griffiths staat zijn mannetje

Rostyn Griffiths (r.) gaat niet aan de kant voor Mike Havenaar (l.) tijdens de wedstrijd Roda JC - ADO Den Haag. (06-11-2015)
06.11.2015
Van Hyfte juicht

Tom Van Hyfte juicht, want hij heeft Roda JC in de elfde minuut op voorsprong gezet tegen ADO Den Haag. (06-11-2015)
06.11.2015
Goed verdedigd van Dijkhuizen

Henk Dijkhuizen (l.) let goed op en voorkomt dat een voorzet aankomt bij Giovanni Korte (r.) tijdens de wedstrijd Roda JC - ADO Den Haag. (06-11-2015)
06.11.2015
Havenaar scoort

Mike Havenaar is belangrijk voor ADO Den Haag. Vlak voor rust prikt de spits de 1-1 binnen in het uitduel met Roda JC. (06-11-2015)
06.11.2015
Fraser is ontevreden

Henk Fraser is allesbehalve tevreden over de beginfase van zijn ADO Den Haag in het uitduel met Roda JC. (06-11-2015)
06.11.2015
Rood Jurić

Rood Jurić

Tomi Jurić (l.) wordt door scheidsrechter Erik Braamhaar (r.) van het veld gestuurd tijdens het competitieduel Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag. (06-11-2015)