Gastón Pereiro maakt tijdens het competitieduel met ADO Den Haag zijn debuut voor PSV. (11-08-2015)

PSV'er Gastón Pereiro (l.) wordt geholpen aan een neusblessure tijdens het competitieduel ADO Den Haag - PSV. (11-08-2015)
11.08.2015
Bruma baalt

Bruma baalt

Jeffrey Bruma (l.) is het niet eens met een beslissing van scheidsrechter Richard Liesveld (r.) tijdens ADO Den Haag - PSV. (11-08-2015)
11.08.2015
Schaken is het niet eens

Ruben Schaken (l.) heeft het aan de stok met scheidsrechter Richard Liesveld (r.) tijdens ADO Den Haag - PSV. (11-08-2015)

Goalie in de spotlights

Spelers van ADO Den Haag bespringen Martin Hansen (m, blauw.). De goalie scoort in de vijfde minuut van de blessuretijd de 2-2 tegen PSV. De goalie gaat mee in een uiterste poging om nog een punt te pakken en scoort zowaar met de hak. (11-08-2015)
11.08.2015

11.08.2015

11.08.2015
Pröpper vs. Schaken

Davy Pröpper (l.) van PSV bewaakt ADO Den Haag-aanvaller Ruben Schaken. (11-08-2015)
11.08.2015
Jürgen Locadia kijkt bedenkelijk

Jürgen Locadia valt in het duel met ADO Den Haag. De aanvaller moet toezien hoe zijn ploeg een voorsprong in de slotminuten weggeeft: 2-2. (11-08-2015)
11.08.2015
Ongeloof bij verdedigende krachten

Jeffrey Bruma (l.), Jorrit Hendrix (m.) en Nicolas Isimat-Mirin kunnen het niet geloven. In de laatste paar seconden van de wedstrijd ADO Den Haag - PSV, scoort ADO-doelman Martin Hansen met een hakbal. Hierdoor eindigt de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. (11-08-2015)