23.04.2015
Wedstrijd Lens voorbij na rode kaart

Jeremain Lens druipt af na zijn tweede gele kaart in de kwartfinalewedstrijd tegen Fiorentina. De speler van Dinamo Kiev moet in de eerste helft al vertrekken na een schwalbe. (23-04-2015)
23.04.2015
Een vroege douche

Na een stevige tackle en een slecht uitgevoerde schwalbe is de wedstrijd van Jeremain Lens (r.) al na veertig minuten voorbij. De Nederlandse aanvaller haalt de rust niet en moet de rest van de wedstrijd vanuit de catacomben bekijken. (23-04-2015)
23.04.2015
Goméz breekt de ban

Spits Mario Gómez (m.) staat ouderwets op de goede plek om de 1-0 binnen te lopen in de thuiswedstrijd tegen Dinamo Kiev. Met deze treffer beloont Fiorentina het goede spel van de eerste helft. (23-04-2015)
23.04.2015
Opluchting na de 1-0

Spelers van Fiorentina vieren de 1-0 van Mario Gómez, vlak voor rust. In een spectaculaire eerste helft opent de thuisploeg vlak voor rust de score. (23-04-2015)