Jens Toornstra van Feyenoord moet de strijd tegen AZ staken vanwege een hamstringblessure. (14-12-2014)

Viktor Elm (l.) en Karim El Ahmadi (r.) gaan beiden op een riskante manier voor de bal tijdens het duel tussen Feyenoord en AZ. (14-12-2014)
14.12.2014
Doelpunt!

Doelpunt!

Muamar Tankovic (l.) viert zijn doelpunt en medespelers Derrick Luckassen en Simon Poulsen achtervolgen hem. (14-12-2014)
14.12.2014
Vasthouden

Vasthouden

Jean-Paul Boëtius (r.) oogt niet zo blij met het vasthouden van zijn tegenstander Derrick Lukassen (l.). (14-12-2014)
14.12.2014
Vrij binnenkoppen die bal

Wesley Hoedt(l.) zet AZ compleet tegen de verhouding in op een 0-1 voorsprong in het duel met Feyenoord. Hij mag bij de tweede paal vrij inkoppen. (14-12-2014)
14.12.2014
Beuken in de Kuip

Colin Kâzım-Richards (l.) probeert Simon Poulsen (r.) van zich af te houden tijdens het competitieduel Feyenoord - AZ Alkmaar. (14-12-2014)
14.12.2014
Immers hooligan!

Lex Immers viert de 1-2 van Colin Kâzım-Richards tijdens Feyenoord - AZ Alkmaar. (14-12-2014)
14.12.2014
Clasie kan ook scoren

Jordy Clasie is in extase nadat hij in de blessuretijd de gelijkmaker heeft gescoord tijdens Feyenoord - AZ Alkmaar. (14-12-2014)
14.12.2014
Volle bak tijdens rentree

Dirk Marcellis staat voor het eerst in anderhalf jaar weer eens binnen de lijnen tijdens de Eredivisiewedstrijd en tegen Feyenoord houdt de verdediger zich niet in. Hier gaat hij hard door op Miquel Nelom. (14-12-2014)
14.12.2014
Achtervolging

Dirk Marcellis (r.) zit Elvis Manu op de hielen tijdens Feyenoord - AZ in de Eredivisie. (14-12-2014)
14.12.2014
Clasie redt punt voor Feyenoord

Jordy Clasie schiet Feyenoord in de laatste minuut op gelijke hoogte van AZ. (14-12-14)
14.12.2014
Verslagenheid bij de keeper van AZ

Esteban ligt verslagen op het gras in De Kuip, nadat hij gepasseerd is in de wedstrijd Feyenoord - AZ. (14-12-2014)
14.12.2014
Vermeer baalt van tegentreffer

Kenneth Vermeer baalt na het incasseren van de 0-1 in de wedstrijd tegen AZ in de Eredivisie. (14-12-14)
14.12.2014
Marcellis voor AZ

AZ-speler Dirk Marcellis tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord in de Eredivisie. (14-12-14)
14.12.2014
Onbegrip bij Manu

Onbegrip bij Feyenoord-speler Elvis Manu tijdens de wedstrijd Feyenoord-AZ in de Eredivisie. (13-10-14)