Ontlading

Ontlading

Wout Weghorst viert zijn doelpunt tijdens het uitduel van Heracles Almelo met FC Dordrecht met de meegereisde supporters. (04-04-2015).
04.04.2015
Keeper op de knieën

Filip Kurto (r.) wordt al in de achtste minuut van de wedstrijd FC Dordrecht - Heracles Almelo geklopt. Wout Weghorst (l.) is niet de doelpuntenmaker, maar loopt wel blij weg. (04-04-2015)
04.04.2015
Spelers zoeken elkaar op

De spelers van Heracles Almelo kunnen al vroeg juichen. binnen tien minuten maakt Bryan Linssen (l.) er 1-0 van tegen FC Dordrecht. (04-04-2015)
04.04.2015
Gelijkmaker is een feit!

FC Dordrecht komt na de vroege openingstreffer van Heracles Almelo langszij. Anthony Biekman (l.) viert samen met Sean Klaiber (r.) het doelpunt van Everon Pisas. (04-04-2015)
04.04.2015
Publiek wordt betrokken bij de goal

De spelers van FC Dordrecht vieren de gelijkmaker tegen Heracles Almelo met het publiek in Dordrecht. (04-04-2015)
04.04.2015
Vragen om de bal

Wout Weghorst kan niet aanzien dat zijn ploeg op achterstand staat tegen FC Dordrecht en vraagt om de bal. (04-04-2015)
04.04.2015
Keeper kan het niet geloven

Bram Castro staat er beduusd bij als Heracles Almelo binnen vijf minuten een 0-1 voorsprong weggeeft tegen FC Dordrecht. Everon Pisas en Joris van Overeem scoren, waardoor het opeens 2-1 staat. (04-04-2015)