Vleugelspelers

Aanvallers Anwar El Ghazi (l.) en Ricardo Kishna bedanken het publiek na de overwinning van Ajax op FC Twente. (15-02-2015).
15.02.2015
Vroege openingstreffer in de ArenA

Jesús Corona (r.) timet beter dan Kenny Tete (m.) in een luchtduel en de Mexicaan zet FC Twente op voorsprong tegen Ajax. (15-02-2015)
15.02.2015
Talent draait weg

Bilal Ould-Chikh (l.) draait tijdens Ajax - FC Twente behendig weg als Nick Viergever druk wil zetten op de bal. (15-02-2015)
15.02.2015
Vliegen op het middenveld

Zowel Riechedly Bazoer (l.) als Kamohelo Mokotjo gaat vol voor de bal tijdens Ajax - FC Twente. (15-02-2015)
15.02.2015
Ajax pakt de voorsprong snel terug

Via Riechedly Bazoer, die hier juichend het publiek opzoekt, komt Ajax snel weer terug van een 0-1 achterstand tegen FC Twente. (15-02-2015)
15.02.2015
El Ghazi houdt twee man bezig

Anwar El Ghazi (m.) is behendig en dat beseffen Kamohelo Mokotjo (l.) en Robbert Schilder zich. De middenvelder en verdediger dubbelen op de aanvaller van Ajax. (15-02-2015)
15.02.2015
Veltman is toch niet fit

Ajax hoopte Joël Veltman weer volledig te kunnen gebruiken in de wedstrijd tegen FC Twente, maar de verdediger moet in de eerste helft al naar de kant. Hij vertelt trainer Frank de Boer wat er scheelt. (15-02-2015)
15.02.2015

Joël Veltman (l.) heeft toch nog teveel last van zijn hamstringblessure die hij in de winterstop opliep en de verdediger moet zich in de eerste helft van de wedstrijd Ajax - FC Twente laten vervangen. Mike van der Hoorn meldt zich aan de zijlijn. (15-02-2015)
15.02.2015
Lachman gaat kopduel slapjes aan

Daley Sinkgraven (l.) is niet de grootste speler op het veld tijdens Ajax - FC Twente, maar hij wint hier het kopduel van Darryl Lachman. (15-02-2015)
15.02.2015
Corona komt langs broekie

Kenny Tete (l.) heeft in al zijn onervarenheid heel veel moeite met Jesús Corona tijdens Ajax - FC Twente. De Mexicaan snelt hier langs de rechtsback heen. (15-02-2015)
15.02.2015
Creatievelingen knuffelen elkaar

V.l.n.r: Darryl Lachman, Sonny Stevens, Ricardo Kishna en Anwar El Ghazi. De Ajacieden knuffelen elkaar na de 3-2 van Kishna. (15-02-2015)
15.02.2015
Uitzinnig van vreugde

Riechedly Bazoer gaat helemaal uit zijn dak als hij Ajax in de Eredivisie weer op een voorsprong heeft gezet tegen FC Twente: 2-1. (15-02-2015)